Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 2 januari 2013

Plasterk over het koningshuis

Het PvdA hoedje Plasterk was van zondag op maandag te gast in het Radio1 programma 'Echte Jannen'. Hier vertelde deze wanpresterende eikel dat de monarchie het beste systeem voor ons land is. Volgens het 'rode' belastinggeld verslindende hoedje is Beatrix professioneel en betrokken.... ha! ha! ha! Wat is een professionele koningin? Lulhannes! Voor zo'n inkomen zou iedereen trouwens heel betrokken zijn, bovendien is ze zo betrokken bij de maatschappij, dat ze lult over gelijkheid en vervolgens geen belastingcent van haar gigantisch inkomen wil inleveren, zoals ze eerder al pleitte voor een schoon milieu en zorgvuldig omgaan met grondstoffen, terwijl ze grootaandeelhouder van Shell is en daar al een kapitaal aan heeft verdiend. Plasterk kwam weer met het 'president verhaal' (alsof je die nodig hebt, wanneer je al een minister-president hebt), een president is ook niks volgens Plasterk, hé Plasterk, die hoef je tenminste niet voor de hele aanhang van het rattennest te betalen (als je al zo'n president zou willen).

Voorts stelde Plasterk, dat het koningshuis belangrijk voor de handel en de betrekkingen is..... ha! ha! ha! De waarde van het koningshuis is hetzelfde als de spiegeltjes en nepsieraden, die in de koloniale tijd werden uitgedeeld aan primitieve stammen.
Nederland is belangrijk vanwege de ligging, met een natuurlijke 'waterinfrastructuur', de van ouds flink voorhanden zijnde 'goede' handels capaciteiten en onze innovatieve kracht op veel gebieden.

Plasterk gaf nog even een 'analyse' op de afgelopen verkiezingen. Volgens het 'leuke' hoedje is dit kabinet wat de bevolking wilde en iedereen zei dat het moest....... Jezus christus wat een enorme lul!

Toen de schoft Plasterk begon over de 'nodige bezuinigingen', die met name de onderlaag evenredig hard treffen (dat geldt zelfs al voor de 2% btw verhoging van afgelopen oktober) en die wel tot wat protest van de PvdA achterban zal leiden, heb ik projectiel kotsend BBC World Service opgezet.
Gadverdamme!!!!

Nog steeds blij, dat u PvdA stemde?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten