Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 8 januari 2013

Teulings CPB pleit voor nog harder pakken van onderlaag

Coen Teulings, de directeur van het CPB, stelde gisteren, dat het basispakket verder moet worden uitgekleed, omdat mensen met een lage opleiding meer gebruik maken van de zorg, dan hogeropgeleiden. De baas van Teulings is VVD Obersturmbannführer Kamp, de minister van Economische Zaken, niet vreemd, dus dat Teulings, met zo'n super asociaal voorstel komt. Hufter Teulings durft zelfs te stellen, dat door dit meerverbruik van de zorg, de solidariteit onder druk komt te staan, ja, enorme klootzak, daar zorg jij nu voor met je schofterige uitspraken!

Mensen met lage opleidingen leven in de slechtste wijken, waar de lucht het zwaarst vervuild is door autoverkeer, dat zorgt jaarlijks naar schatting 18.000 mensen een voortijdige dood, bovendien zorgt het voor veel luchtwegklachten bij kinderen.

Minister Schippers van Volksgezondheid, doet geen bliksem aan het gebruik van verkeerde vetten in voedingsproducten, voorts staat ze nog steeds het gebruik van schadelijke suikers en suikervervangers in voedsel en snoep toe, terwijl er een geweldig alternatief voor deze producten is, namelijk stevia, dat ook nog eens diabetes kan voorkomen, of verergering van diabetes tegengaat. Dat weet Schippers ook!

Landbouw valt tegenwoordig onder Economische Zaken, dat is hetzelfde ministerie, waar het CPB onder valt. Dit ministerie dat landbouw vertegenwoordigt, weigert iets te doen aan de intensieve martelveehouderij, een bedrijfstak die ook een groot gevaar voor de volksgezondheid vormt (neem bijvoorbeeld de Q-koorts, of de MRSA bacterie). Omwonenden van deze bedrijven, zijn meestal niet de hoogopgeleiden.

Trouwens opvallend hoe weinig verzet er nu is, vergeleken met de inkomensafhankelijke zorgpremie....

Nog een wapenfeit van Teulings: hij stelde in december 2012 nog, dat de huizenprijs gewoon weer gaat stijgen, niet dat hij daar ene snars verstand van heeft, maar 't klinkt leuk natuurlijk.....

Mag deze zak met het grof vuil mee? Wel met een waarschuwing op z'n rotkop geplakt, waar op staat, dat hij niet zonder handschoenen en mondkapje opgepakt moet worden, veronderstel dat de gekte van deze graaiende, asociale idioot overslaat......


Geen opmerkingen:

Een reactie posten