Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 7 januari 2013

Van Hijum leest Dijsselbloem de wet over de bankensteun

Het hittepetitje van het CDA, de enorme nitwit van Hijum, was vannacht te gast bij Echte Jannen (Radio1 van 00.00-02.00u.), hier liet hij zich uit over de uitspraken van PvdA hufter Dijsselbloem, die op een feestje het gore lef had, te zeggen, dat we 193 miljoen kwijt zijn aan de banken (door de hulp die PvdA grootgraaier Bos en het fout gestrikte CDA varken de Jager aan de banken gaven, nadat de bankencrisis losbarstte in 2008, u weet wel, waar de beide 'heren' het volk meermaals beloofden, dat alles met rente terug zou komen). Van Hijum maakt zich vooral kwaad over het feit, dat Dijsselbloem, dat verlies niet eerst aan de Kamer meldde, waar hij natuurlijk in het gelijk staat. Maar dat uitgerekend een CDA lid zich daar druk om maakt, gaat wel erg ver, tot voor de verkiezingen, hielden de Jager en het CDA de bevolking voor, tegen beter weten in, dat alles, inclusief rente terug zou komen.

Verder veel gezwets, zoals de kwast van Hijum dat tot nu toe telkens doet, als hij de media haalt. Ondanks zijn bovenstaande 'pleidooi', vindt van Hijum dat de banken te hard worden aangepakt en is hij tegen de bankenbelasting. Het is dus duidelijk, van Hijum maakt zich alleen druk over de wijze, waarop Dijsselbloem e.e.a. bekend maakte, maar interesseert het hem geen zier, dat we straks alsnog een hele berg kwijt zijn, vanwege de steun aan de banken.

Bezuinigen is niet zo verstandig, gezien de staat van de economie, maar van Hijum wil wel, dat Nederland zich aan de 3% begrotingstekort regel van de EU houdt....... ha! ha! ha! ha! ha!

Het enorme leeghoofd van Hijum durft de woorden 'waarden en normen' weer in de vieze bek te nemen en wil voorts het volk leren, dat ze moeten sparen*, en niet op de pof moeten leven (terwijl hij eerder het pleidooi hield, dat de banken niet aan banden gelegd moeten worden en zo ruim mogelijk hypotheken en kredieten moeten verlenen.....). Deze vent is inderdaad knettergek en weet niet eens meer, waardoor de huidige crisis is begonnen, wil de banken weer lekker veel krediet laten verlenen en roept de burger op geen kredieten meer te nemen, maar te sparen, jezus christus!!!!!

*Vergeet daarbij niet, dat sparen met de huidige rentestand, verlies oplevert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten