Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 2 september 2013

Adjiedj Bakas durft zijn uiterst schofterige praatje te vergelijken met de toespraak van dr. Martin Luther King

Afgelopen vrijdagmiddag in het Radio1 programma 'Vrijdagmiddag Live' superschoft Adjiedj Bakas, die daar een column oplepelde in "Vrijdagmiddag Live'. Eke week mag in dit programma een 'bekende Nederlander', in het kader van het 50 jarig jubileum van de 'I Have A Dream' toespraak van dr. M.L. King, haar of zijn droom voor de toekomst van Nederland, of de wereld uitspreken.
Bakas pleitte voor genetische manipulatie, zonder dat hij ook maar enigszins weet, hoe groot de ellende is, die deze wetenschap nu al heeft veroorzaakt, in een groot deel van de wereld. Hetzelfde over schaliegaswinning, hup gewoon doen, ondanks alle negatieve resultaten, uit bijvoorbeeld de VS, in ogenschouw te hebben genomen, nee het levert geld op (dat is overigens nog maar de vraag), dus doe maar! Deze ongelofelijke flapdrol durfde mensen, die zich inzetten voor dier, milieu, ja zelfs de mens, misdadig te noemen...........
Wat is dit voor een vuil, vies ventje? Het publiek klapte nog ook, na het gore praatje, dat deze psychopaat durfde uit te spreken voor de microfoon, ongelofelijk!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten