Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 2 september 2013

Hans Jaap Melissen in Noord-Syrië: 'geen nieuws van het noordelijk front....'

Vrijdag 30 augustus jl. in GMN (na 9.30 u.), de 'oorlogsjournalist' Melissen. Deze zat in Noord-Syrië op het platteland. Melissen zat in de uitzending, om verslag te doen over de toestand in Syrië, dit i.v.m. de dreiging van VS president O-bomb-A en zijn kliek, een aanval in te zetten, n.a.v. de gifgasaanval die de VS het regime van Assad in de schoenen heeft geschoven.
Kurpershoek vroeg Melissen of er nog iets (sensationeels) te gebeurde, waar Melissen nog net niet op antwoordde, dat er niets gebeurde, dat staat natuurlijk nogal lullig, als je in een land bent, waar van alles gebeurt. Op de vraag of er nog gevochten wordt, antwoordde Melissen (ongetwijfeld geheel ingepakt in kevlar met blauwe helm), dat hij wel wat vluchtelingen zag en er wordt hier en daar wat gevochten, maar niet waar hij zat; dat had ieder ander ook vanuit Nederland kunnen melden..... Natuurlijk moest Melissen nog even melden, hoe groot het gevaar 'wel niet' is, dat hij ontvoert kan worden en dat lekker uitgebreid zoals bij hem te verwachten is Na dit gesprek blunderde presentator Kurpershoek nog even door met Rob de Wijk, naluisteren mensen, je weet niet wat je hoort!

Een dag later was Melissen op hetzelfde tijdstip weer te horen in GMN, op hetzelfde tijdstip, ondanks dat Melissen een dag eerder al vertelde, dat hij geen gevechten zag, vroeg Kurpershoek hem, of hij mensen van verzetsgroepen had gesproken. Dit terwijl diezelfde dag eerder, Melissen al meldde, dat hij niet in de buurt van verzetsgroepen kon komen....... Maar toch lullig natuurlijk, je bent daar als oorlogsverslaggever en je hebt niets te melden, dus filosofeerde Melissen er maar op los, wat men in het verzet zou denken, dat dikte hij aan, door net te doen, alsof hij nu wel met verzetsmensen had gesproken.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Vandaag was Melissen in GMN alweer te horen vanuit Noord-Syrië en ja hoor, alweer was het gevaar op ontvoering van hemzelf het onderwerp....... ha! ha! ha! ha!
Zo zat hij in een busje, dat door een olijfboomgaard reed, althans, hij moest even aan zijn tolk vragen, of dit echt olijfbomen waren..... ha! ha! ha! ha! ha! Veel sensationeler was het busje waar hij in zat, dit was eerder het busje, van waaruit 2 Franse journalisten werden ontvoerd..... Reden om hier nog eens uitgebreid op terug te komen. Volgens mij is dit trouwens al de tweede keer, dat hij meldde in dit busje te zitten, heb geen zin om dit na te zoeken, maar ga gerust uw gang, door op het label Hans Jaap Melissen onder dit bericht te 'klikken'. Nog niet genoeg sensatie, even later meldde Kuifje in Syrië, dat één verkeerde afslag problematisch, zo niet dodelijk kan zijn........... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Jezus christus kan deze poeppannenkoek eindelijk door een echte oorlogsverslaggever, zoals bijvoorbeeld Karskens, vervangen worden?
Alvast mijn innige dank!

Gelukkig was Kockelman vandaag terug als presentator van GMN, hij is weliswaar een rechtse bal, maar kwalitatief 500% beter dan suflul Kurpershoek.

'Syrië en wat de reguliere media je niet vertellen' (een bericht uit 2019, zie ook de links in dat bericht)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten