Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 9 september 2013

MKB werken in de 'cloud'

Op deze plek heb ik mij al vaker flink pissig gemaakt, over de achterlijke en uiterst vervelende reclames van MKB Brandstof, die in hun reclame, een niet bestaand probleem creëren, dat je dan met behulp van een abonnement, tankpas en extra kosten kan oplossen, alsof goede ondernemers stront in hun kop hebben...... Het logo van MKB Brandstof lijkt precies op dat van MKB Nederland, dat daar geen bezwaar tegen heeft. Sterker een medewerker van MKB NL berichtte, dat er veel bedrijven zijn, die werken met het MKB logo (trouwens, dat is een onderzoek naar belangenverstrengeling waard).
Nu is er weer een nieuw bedrijf dat met deze letters begint en reclame maakt voor 'werken in de cloud', een dienst die zij aanbieden aan bedrijven....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Alsof er niets is gebeurd en 'Prism' en andere afluister/afkijk schandalen niet bestaan, als je als ondernemer je administratie in de 'cloud' bewaart, stel je je gegevens beschikbaar aan de VS en andere westerse inlichtingendiensten, die er natuurlijk geen probleem mee hebben, dat de bedrijven van de landen, waar zij voor werken, kunnen beschikken over gegevens van concurrerende bedrijven...

MKB? Het lijkt er meer en meer op, dat dit een grote oplichtersbede is, als klein bedrijf heb je al helemaal niets te zoeken bij MKB Nederland!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten