Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 4 september 2013

Muzikaal recept tegen huisuitzettingen en voor het stoppen met ontbindend poepvleeseten

Alweer een uiterst geneeskrachtig recept, van jouw blogdokter, in zijn poging, om via sessies, de geest van de lezer te verlichten en je daarmee te wijzen op de noodzaak nu actie te ondernemen en niet langer lijdzaam toe te zien, hoe de wereld naar god wordt geholpen, door bedrijfsleven en politiek.

Geheel gekleed in hippiedracht, inclusief hoofdveer en jezusflipflops, 'regenkoker' en didgeridoo over de schouder en het nummer 'Groovin' van The Young Rascals, maar dan een aantal octaven lager op zijn fietspijporgel spelend, geheel gehuld in nevelen, bezorgde de dokter het volgende recept:
Ingrediënt nummer één: C Cat Trance met het album 'Khamu' (she sleep walks), waanzinnig lekkere wereld trance uit 1985, psychedelisch groots!!! Hypnotiserende ritmes? Muslim Gauze met 'Zealot' deel 2, godverdegodver, wat is dit mooi, laat je meevoeren op deze ritmes en reis in je hersenen door de wereld, prachtig! De dokter blijft nog even in de golfbeweging met het album 'Heaven and Hell' van Buckethead, Bill Laswell en Shin Terai, laat je nogmaals meevoeren, of vervolg de reis, die begon C Cat Trance, groots, maar hoe kan het ook anders met deze namen?!! Nu volgt een rare aansluiting met het album 'Get Us Out Of Here!' van Freur, hoewel even heel anders dan Laswell en vrienden, snap je de keus van de dokter wel, na een nummer of 4, geweldige jaren 80 psychedelische shit, genieten piepels!! De volgende zeer geëerde gast is Jon Hassel, eerst met 808 State en de ep 'Voice Print', aansluitend Jon Hassel en het Nederlands Danstheater met 'Lurch', geweldige muziek, de psychedelica druipt ervan af, met dank aan- en groet voor Petra, waar zij zich ook mag bevinden. Dan de geweldige muziek van Björk met 'Biophilia', jezus wat een vrouw en wat een talent, ronduit geniaal!!!! Om het geheel af te blussen, het album "Radio Retaliation' van Thievery Corporation', machtig psychedelische muziek, een bewezen uiterst geneeskrachtig ingrediënt!!!
Voor deze dag zit het erop mensen, nog veel plezier!

Brap!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten