Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 1 februari 2014

Alcoholverslaafden met een enkelband tegen alcohol gebruik

Men is een proef gestart, waarin criminele alcohollisten, een enkelband moeten dragen, die via het zweet behoorlijk snel kan constateren, dat de drager alcohol drinkt. Dit onderzoek is geïnitieerd door de Stichting Verslaving Reclassering GGZ....... Dus mensen die ziek zijn, want dat zijn verslaafden, (zo werd een paar jaar geleden wetenschappelijk vastgesteld), moeten verplicht afkicken? Afkicken heeft alleen zin, als de verslaafde er voor 100% achterstaat en van een ziek persoon kan je niet verwachten, dat die rationele beslissingen neemt, zeker niet onder overheidsdruk!!!

Het is als verslaafden opsluiten, omdat ze lastig zijn voor de maatschappij, als je definitief van het probleem af wilt komen, moet je die verslaafden grof gezegd afmaken!!! Verbiedt de pushers van harddrugs, de alcoholindustrie, eerst maar eens het reclame maken. Zorg dat alcohol voor alcoholisten te betalen is, laat ze beschermd wonen en help ze, zodat ze zich niet dooddrinken. En ja, dat kost geld, maar voorlopig deden en doen regeringen geen bliksem aan het alcoholgebruik, sterker je kan ze verantwoordelijk houden voor de bestaande verslaafden aan deze harddrug. Wat is belangrijker hier geld op inzetten, of mensen laten zitten in een vreselijk leven? Nogmaals alcohol is een uiterst verslavende harddrug, die van alle drugs, de maatschappij en het individu, plus zijn/haar omgeving, direct en indirect verreweg de meeste schade toebrengt!!!!
Dit soort maatregelen, zoals deze enkelband, zijn schandalige maatregelen, een beschaafde maatschappij onwaardig!!!!!

Hoe de Stichting Verslaving Reclassering GGZ aan die enkelbanden komt? Uit het walhalla van het gevangeniswezen, de VS (nergens op de aarde zitten zoveel mensen vast). Het bedrijf AMS uit Colorado loopt de deuren van andere landen plat, met deze enkelband, het bedrijf heeft deze enkelbanden, voor een proef, gratis aangeboden........... En u weet het, als iets gratis is en een topgraaier van een overheidsinstantie ziet er wat in (als lobbyist, die t.z.t. wat terug verwacht), is de beslissing snel genomen, te gaan experimenteren met dit soort ondingen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten