Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 5 februari 2014

Plasterk loog over afgetapte telefoongesprekken

Afgelopen oktober loog de nu baardloze PvdA plork Plasterk over de 1,8 miljoen afgetapte telefoongesprekken, volgens hem door de NSA gedaan, dat zei Plasterk toen in Nieuwsuur. Vandaag kwamen VVD eend en JSF lobbyist Hennis-Plasschaert en Plasterk terug op deze woorden. Althans niet op de woorden van Plasterk, als wel op de dader van deze zware inbreuk op de privacy, de twee volkomen disfunctionerende bewindslieden, erkennen, dat een Nederlandse Veiligheidsdiensten de dader was.........
De naam van de bedoelde veiligheidsdienst is 'Nationale Sigint Organisatie' (NSO), dit is een organisatie, die voor de AIVD en MIVD afluistert en afkijkt (computers), deze organisatie is opgericht na de aanslagen in de VS in 2001. Zijn er nog meer schimmige organisaties, die de privacy op grote en grove schaal schenden en waar het grote publiek geen weet van heeft????

En Plasterk? Deze onbenul las NSO en dacht dat het om een schrijffout ging, waarop hij de NSA noemde, wedden? Zo wetenschappelijk en goed ingevoerd is deze flapdrol wel!

Nog een toevoeging, die ik over het hoofd zag, i.p.v. de NSA, die de data verzameld zou hebben, gaven de Nederlandse inlichtingendiensten, die deze data verzamelden, deze data wel aan de NSA......... Dat is toch godverdomme helemaal niet te geloven!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten