Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 8 februari 2014

Sotsji en 'de mix van sport en nieuws' op Radio1

Op Radio1 is de hysterie weer compleet: Sotsji voor en na. De idioot met de belachelijke stem, gaat helemaal los, u weet wel de zak die alle flut aankondigingen doet op Radio1 (terwijl je tegenwoordig op elke display van een radio kan zien naar welke zender je luistert en zelfs het programma kan zien), deze knakker, Hoogendoorn, heeft intussen een vrouwelijke collega, daar de NOS (of NPO, wat u wilt) teveel commentaar op de achterlijke macho kreeg. Als je deze Hoogendoorn nu hoort en je vond dat tot nu toe nog te verdragen (hoe dat zou kunnen, is me een raadsel), wordt je nu na 3 seconden al schijtziek.

Dat was het natuurlijk nog niet, de NOS/NPO hebben een dikke bak belastinggeld in deze klotespelen gestoken en dat zullen we weten ook! Vanmorgen werd de Tros Nieuwsshow op het halve uur onderbroken (althans tot en met 10.30 u.), door de 'hoofdverslaggever in Sotsji, deze flapdrol lulde om 9.30 u. een minuut vol, over een foto in de krant..... Daarna kwam één van de 'onderverslaggevers' aan het woord, die onderdeuren zijn 'specialisten' op bepaalde takken van sport. Er viel niets te vertellen, daar er nog niet één van de sporten aan bod was gekomen in Sotsji, ook deze onderdeuren lulden dus zinloos minutenlange onzin in de microfoon............ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Die Hogendoorn heeft 't in z'n achterlijke aankondigingen voor de verslaggeving de komende weken, over 'de mix van sport en nieuws.......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Als een zeer matig programma als de Kots Nieuwsshow al wordt onderbroken, voor liederlijke nonsens, hoef ik u niet te vertellen, wat dit betekent voor 'de mix van sport en nieuws', heel veel sport en een flinter nieuws!!!!

Eén troost, de nieuwe Radio1 programmering is zo slecht, dat deze zender in huize Azijnpisser, eigenlijk alleen op zaterdag en zondagmorgen nog aanstaat. O ja, en op zaterdagmiddag, als de namaakjournalist van Weezel het lef heeft om het journalistieke onderzoeksprogramma Argos te presenteren. De programmering van Argos is verschoven naar de middag, waardoor dit programma tijdens sportevenementen (en niet 'sportevents', gedver!) komt te vervallen, maar dat is dan weer logisch, het programma is te vaak een luis in de pels van de politiek, dus dat soort programma's moeten eigenlijk helemaal verdwijnen, daar zorgen de omroepen zelf wel voor, wiens brood men eet.................

Geen opmerkingen:

Een reactie posten