Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 5 februari 2014

Van Haersma Buma lulde alweer uit z'n 'midden en kleinbedrijf nek!'

CDA leeghoofd van Aersma Buma, was 31 januari jl. te horen op Radio1 (rond 9.15 u.). Van Aersma Buma, u weet wel, die nog niet zo lang geleden de VVD verweet, te weinig te 'investeren' in asfalt, terwijl er alleen in 2012 al 7 miljard werd geïnvesteerd in asfalt!!!!

Op 31 januari kwam van Aersma Buma zich inzetten voor MKB'ers, want dááááááár gáááááát hij zich helemáááááál voor inzetten. Er is vééééééél te vééééél aandacht voor ZZPérs en gróóóóte bedrijven (de 'ij' lang aanhouden), aldus de CDA hansworst. Deze enorme lamzak durfde te vertellen, dat hij zich, al vanaf dat hij in de politiek zit, inzette voor mkb'ers. Als het CDA groot wordt, zo lulde de hufter door, zal hij dat weer doen...... ha! ha! ha! ha! ha! Dat ZZP'ers grote problemen hebben, is mede aan het CDA te danken, die de grote bedrijven en het midden en kleinbedrijf de mogelijkheid hebben gegeven, mensen te ontslaan, om ze daarna voor een schijntje, zonder enig recht, weer in dienst te nemen als ZZP'er......... Van Aersma Buma's rentmeesters van god in het CDA, hebben zelf dus meer dan genoeg gedaan voor de grote bedrijven, bovendien zijn zij zoals gezegd mede verantwoordelijk voor de problemen waar ZZP'ers in zitten, maar ja, het CDA zet in op geld, en niet op de grote groep armoedzaaiers, die zich verplicht ZZP'er mogen noemen...........
Kortom: van Aersma Buma is niet allééééééén een gróóóóóót léééééghóóóóóófd, máááááár óóóóóóók een éééénorme hùùùùùùùùfter!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten