Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 6 januari 2015

Libanon zucht onder veel te groot aantal vluchtelingen, terwijl wij er 'maar liefst' 250 willen opnemen in 2015.........

Gistermorgen op BBC World Service rond 11.35 u. aandacht voor Libanon, dat bekend maakte een grens te stellen aan het aantal toegelaten vluchtelingen. Libanon doet dit niet voor niets, het westen heeft wel een grote bek, over opvang van vluchtelingen in de regio, maar geeft daar amper een cent aan uit, hoewel men dit wel heeft beloofd....... Het is nu al zo dat 1 op de 5 Libanezen een Syrische vluchteling is, al is dat waarschijnlijk een groter aantal, daar veel vluchtelingen, zich niet als zodanig laten registreren en de grenzen van Libanon met Syrië lang zijn...... Er zijn nu meer dan 1 miljoen geregistreerde vluchtelingen, even ter vergelijking: dat zou voor ons land een totaal aan vluchtelingen zijn, dat dik boven de drie miljoen zou liggen........

U begrijpt 't al, waarschijnlijk zou hier dan een nationalistische opstand uitbreken..... Precies dat dreigt volgens de BBC in Libanon te gebeuren, de economie ligt daar op z'n gat en de werkloosheid is torenhoog...... Alleen met één grote 'maar': dat het slecht gaat met de economie, ligt bepaald niet alleen aan de vluchtelingen, al legt dat feit zeker een grote druk, op dit arme kleine land en zou het verdienen op een grootse manier te worden geholpen door het westen. Nee, één van de belangrijkste oorzaken schijnt het feit te zijn, dat veel Arabische staten Libanon boycotten, omdat Hamas de Syrische president Assad helpt tegen IS (= ISIS)......... Moet u nagaan, veel van die Arabische landen steunen stiekem* IS!!!

Vluchtelingen werd gevraagd, waarom ze naar Libanon zijn vertrokken en zich niet hebben aangemeld als vluchteling: dat deed men, daar men angst had, te worden uitgezet en de keus voor een miserabel leven, tegen het gevaar te worden gemarteld, verkracht en vermoord, is geen moeilijke en daar valt niets tegen in te brengen!!!

'Christen' van Aersma Buma, van het CDA, durfde op 4 december jl. nog uit z'n houtenkop te laten vallen, dat hij de Syrische vluchtelingen een 'ontheemden status' wilde geven, dus oorlog over, hup terug, ook al is dat over 10 jaar...... Van Aersma Buma heeft nog nooit van jezus gehoord en wat deze zei over mensen in nood, die bij je aankloppen, om over chrtistelijke naastenliefde nog maar te zwijgen...... Ach ja, in de eerste beste boom, zit 1.000 keer meer menselijk gevoel, dan in deze paardenbeffer!!!

* Om een wit voetje te halen, bij deze psychopathische moordenaars.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten