Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 2 juni 2015

Hans Biesheuvel van ONL (ondernemers vereniging) tegen wetgeving die pesten op het werk aanpakt, dat kunnen die werkgevers veel beter zelf doen (dat pesten)..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hoorde gistermorgen nog net een 'staart' van het lulpraatje dat Biesheuvel van werkgeversorganisatie ONL ten gehore bracht op Radio1, dit in Standpunt NL (voor 11.30 u.). E.e.a. naar aanleiding van PvdA onbenul en lopende wanprestatie Asccher, die pesten in bedrijven wil aanpakken. De enorme schoft Biesheuvel pleitte tegen het aanpakken van pesten op het werk middels wetgeving (dat was de stelling: pesten aanpakken middels wetgeving)....... Dat mensen van pesten letterlijk knettergek kunnen worden, een posttraumatische stress kunnen oplopen, zwaar depressief raken, of zich zelfs het leven benemen, zal Biesheuvel aan z'n veel te dikke reet roesten, maakt 't uit!!! Biesheuvel vindt dat werkgevers dat pesten veel beter zelf kunnen aanpakken........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, hun werknemers pesten, want dat was Biesheuvel 'nog nooit opgevallen', Biesheuvel die nog geen dag het werk heeft gedaan, dat de mensen waar hij het over heeft, dagelijks moeten doen: pestende werkgevers.........

Uiteraard moet Biesheuvel dit weten, maar Biesheuvel sprak hier wijselijk niet over......... Onlangs verscheen een rapport, ik dacht in de VS, waar uit onderzoek bleek, dat werkgevers zelf ook vaak bepaalde personeelsleden pesten. Sterker nog, sommige ondernemers denken werkelijk dat de productiviteit omhoog gaat, als er op een afdeling van zijn/haar bedrijf, een pispaal rondloopt..... De pesters en de toeschouwers zetten zich naast dit pesten en lijdzaam toezien, 'goed' in en de arbeidsproductiviteit gaat omhoog. Het gaat vaak om mensen, die niet in het tempo van de rest meekunnen en daarmee/door worden gepest.... Om nog maar te zwijgen over werknemers, die de baas wil ontslaan: laat dit maar merken aan de andere werknemers en klaar is kees!!! Pesters hebben wat dat betreft maar een half woord van de baas nodig (plus een eventuele kleine bonus) en ze gaan aan de slag met hun psychopathische, laffe pesten...... De collega's die hun mond houden en niet meedoen, kijken wel uit, dat ze het voor de slachtoffers opnemen, immers straks zijn ze zelf de klos!!!!!!!

Moet u nagaan, wat dit betekent voor de Wajongers en mensen van sociale werkplaatsen, die in het gewone bedrijfsleven moeten gaan werken, door het 'gehandicapten quotum.....' Dit was al een voorspelde catastrofe en je hoeft bepaald niet Einstein te heten, om te snappen, wat dit voor velen van hen zal betekenen: flink gepest worden!!! Mede dankzij PvdA oplichters Samsom en Klijnsma, onthoudt dat mensen!!!!

Voor meer berichten over pesten, topgraaier en plork de luxe Biesheuvel en/of Klijnsma en/of Samsom, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten