Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 4 juni 2015

Rutte jubelt het uit, de OESO doet mooie voorspellingen........

VVD onbenul en godbetert premier van dit land, de lachende luldoos Rutte, was gisteren geheel in zijn nopjes, toen hij het land 'de blijde boodschap' van de OESO overbracht. Rutte was, samen met VVD Obersturmbannführer Kamp, op de kermis de tent van waarzegger OESO binnengelopen en die voorspelden hen dit jaar een stijging van het aantal banen met 38.000 en 54.000 volgend jaar, dat gaat samen met de voorspelling van dezelfde waarzegger over de economie: een stijging van de economie met 2% dit jaar en 2,2% volgend jaar...... Nederland is momenteel voorzitter van de OESO, dus was het tijd voor deze flut organisatie Rutte wat fantasieveren in de vieze reet te steken.... Hoort u voor de gein even, wat Kees de Kort daarover te zeggen had*.

Waar het onzelfstandige kloteventje Rutte niet zo blij mee was, was de zoveelste poging van de OESO om Nederland wat te laten doen, aan de achterlijk hoge hypotheekrenteaftrek voor de gigantische hypotheekschuld, die Nederland als een molensteen om de nek heeft hangen, een schuld van bijna 700 miljard euro!!! Logisch dat Rutte, die samen met zijn afbraakkabinet koste wat kost de huizenbubbel op spanning probeert te houden, niet zo blij was met die opmerking...... Tja bij een flinke huizenbubbel passen geen fikse afwaarderingen, of echte beperkingen van de hypotheekrenteaftrek......

Rutte zei daarover, dat 'wij' (hij en het kabinet) juist de huur- en koopmarkt hebben aangepakt en dat 'we' in Nederland nu juist behoefte hebben aan rust....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, rust voor de kopers, terwijl de huurders straks weer hele procentenmeer 'mogen' betalen voor een huis, dat in waarde nog niet een derde van de huur zou mogen opbrengen....... Sinds dit waardeloze kutkabinet aan het bewind is, zijn de huren, zelfs voor de laagstbetaalden, met minimaal 8% gestegen!!! Uiteraard is het mantra dan, dat die laagstbetaalden een hogere huurtoeslag krijgen, waar nooit bijverteld wordt, dat die mensen desondanks wel degelijk hele euro's meer moeten betalen per maand, terwijl ze letterlijk geen cent meer kunnen missen!! Let wel, hier heb ik het over de allerarmsten, maar in Nederland leven momenteel meer dan 4 miljoen mensen tegen-, op-, of onder de armoedegrens, ook voor hen, is elk procent huurverhoging er één te veel!! Intussen is met de 'heftige aanpak', door Rutte 2 van de koopmarkt, de huizenbezitters zomaar een formidabele daling van de hypotheekrenteaftrek opgelegd, van (houdt u vast!) maar liefst 1%!!!!!!
Godverdomme!!!

* Kees de Kort maakte vanmiddag (rond 11.50 u. ongeveer 4 minuten) bij BNR gehakt van het OESO verhaal, hier de link.

Voor meer berichten over de OESO, economie, huurstijging, huurliberalisaties, hypotheekrenteaftrek en/of over de huizenbubbel, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten