Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 1 juni 2015

Samsom: 'je moet politici prikkelen, dat is goed.......'

De zo ongeveer grootste leugenaar van de PvdA, Samsom (al is dat moeilijk te meten, met zoveel bedriegers in 1 partij), was godbetert te gast in Vroege vogels, voor het 60 jarige jubileum van VARA radioprogramma's met aandacht voor natuur en milieu. Daarmee gaf Vroege Vogels eens te meer aan, dat het onderdeel is van de PvdA propagandamachine VARA..... Immers hoe kan je op zo'n jubileum* politici uitnodigen, die schijt aan het milieu hebben en alleen oog hebben voor macht en het liefst een berg poen.

In het gesprek met oplichter Samsom, werd nog even gerefereerd aan een Greenpeace protest van vorig jaar, waarbij men borden meedroeg met de rotkop van Samsom, vanwege zijn uiterst hypocriete gedrag. Dit daar Samsom ooit Greenpeace medewerker was..... De lul vond dat helemaal geen punt, zo zei hij: 'je moet politici prikkelen, dat is goed.......' Waar dat dan goed voor was, werd de lul niet gevraagd, want deze verrader van het milieu en de ommezwaai in zijn standpunt aangaande kernenergie, waren van (bijna) niet eerder gezien niveau. Het gesprek met Samsom ging uiteraard veel over kernenergie, daar is hij tenslotte in afgestudeerd.

Als je het verhaal van Samsom en de volledig ontoereikende presentator Bentveld moet geloven, is Samsom altijd mordicus tegen kernenergie geweest, al vanaf zijn studie (al betwijfel ik dat) en zeker vanaf zijn werk voor Greenpeace. 'Heldhaftige verhalen van Samsom, maar zoals te verwachten viel op de PvdA propagandazender VARA, geen woord over zijn ommezwaai, een aantal maanden voor Fukushima Hij zei toen letterlijk dat kernenergie een goed alternatief kon zijn, voor met fossiele brandstoffen opgewekte energie.......

Het energieakkoord werd geheel en al opgehemeld door deze bedrieger, al zei Samsom even later, dat het een goed raamwerk is voor de toekomst...... ha! ha! ha! ha! Samsom durfde te stellen, dat Nederland over dertig jaar alleen nog duurzame energie zal opwekken, terwijl echte deskundigen allang hebben aangetoond, dat dit met het energieakkoord niet zal lukken, zelfs bij lange na niet. Niet voor niets schamen de natuurbeschermingsorganisaties als Greenpeace zich de oren van het hoofd, voor hun handtekening onder dit wanproduct!!!

Wat een enorme hypocriete leugenaar die Samsom, hij zou z'n moeder nog verkopen voor macht (zoals zijn partijcollega staatssecretaris van Rijn), gadver!!!

*Jubilea zijn populair bij Vroege Vogels, ze hebben er elk jaar minstens één. Het gaat dan ook 'geweldig' met de natuur en het milieu in Nederland, dus er kan niet genoeg gefeest worden........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten