Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 6 juni 2015

Samsom: om de problemen met de persoonsgebonden budgetten op te lossen, is er geen betere persoon dan van Rijn....... ha! ha! ha! ha! ha!

Je snapt vaak niet, met welk 'goor lef' politici bepaalde dingen durven te zeggen, die of de grootst mogelijke onzin zijn, dan wel overduidelijk leugens zijn.... De verklaring daarvoor, is dat de achterban van deze politici, alles wat hun politici ventileren als zoete koek slikken, zelfs de grootste leugens..... Afgelopen week was het o.a. alweer PvdA de beurt voor oplichter Samsom, die makkelijker liegt, dan de waarheid spreekt en wiens beloften na 5 minuten al beginnen te ontbinden. Deze enorme schoft durfde over de persoonsgebonden budget (PGB) catastrofe te zeggen, dat 'er zaken zijn mis gegaan met de hervorming van het PGB (dat kon de lul uiteraard niet meer ontkennen), maar dat de beste persoon om de problemen op te lossen van Rijn is........' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Van Rijn wilde van meet af aan niet luisteren naar de deskundigen, die de ellende voorspelden, waar we nu al maanden mee geconfronteerd worden. Na deze waarschuwingen heeft deze ongelofelijk disfunctionerende staatssecretaris blunder op blunder gestapeld. Van Rijn heeft, geloof ik, tot nu toe 5 keer de Kamer verzekerd, dat de problemen waren verholpen, terwijl we intussen allemaal weten, dat dit totaal niet het geval was......... Martin 'die vrouw' van Rijn, zei afgelopen week, tijdens het zoveelste debat over de PGB's, dat de problemen pas in 2016 (waarschijnlijk) zullen zijn opgelost........ Hoe durft de enorme klootzak Samsom zijn partijgenoot van Rijn, nog de 'beste persoon' op deze problemen op te lossen????!!!!

Samsom roemde van Rijn nog, omdat deze de ongelofelijk ingewikkelde hervorming (lees: de ongelofelijk asociale hervorming, die maar één doel heeft: bezuinigen!) heeft ingezet en dat 'daar iets mis zou gaan, was te verwachten.... ha! ha! ha! ha! Hé Samsom: daar was van Rijn het vorig jaar helemaal niet mee eens, toen hij werd gewaarschuwd, idioot!!!

Moet u nagaan, het PGB is nog maar één van de zaken, die wat betreft de zorg helemaal spaak lopen, hier een paar voorbeelden: -ouderen vervuilen, komen niet meer buiten, -psychiatrisch patiënten gaan niet meer naar therapie en slikken hun medicatie niet meer, buiten een gestegen aantal zelfdodingen, is een ander gevolg van de bezuiniging op de psychische zorg, verwarde personen op straat, dezen verbruiken vele uren politie-inzet..........

PvdA onbenul Asscher maakte het diezelfde dag  (afgelopen donderdag) zo mogelijk nog bonter, deze drollenpoetser zei alle vertrouwen te hebben in van Rijn en noemde hem een 'uiterst kundige bewindsman...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

VVD top idioot, de lachende luldoos Rutte moest daar diezelfde dag aan toevoegen, dat van Rijn de juiste man op de juiste plek is........ ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dat blijkt wel Rutte!!!

Overigens: met alle halfslachtige excuses die van Rijn in het debat gaf, durfde hij voor dit zoveelste debat over zijn zware disfunctioneren te zeggen, dat hij er niet over dacht om op te stappen.......

Laten we hopen, dat van Rijn, Samsom en de rest van de PvdA politici (plus de politici van andere partijen, die dit waardeloze beleid en uitkleding van de zorg steunen), allen een uiterst vervelende oude dag zullen hebben, beroofd van hun bij elkaar gegraaide (belasting-) geld, met minstens drie zware chronische ziekten komen te zitten, geen hulp krijgen en akelig aan hun einde komen, dat hebben ze wel verdiend!!!

Voor meer berichten met van Rijn, Samsom, het persoonsgebonden budget, en/of psychische zorg, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten