Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 4 januari 2013

Ouderen 'aan het werk': 2 miljard door het putje

Trouw berichtte vandaag, dat de twee miljard, die is geïnvesteerd om ouderen aan het werk te houden of aan het werk te krijgen, weggegooid geld is, na inzage in de rapporten hierover van het CPB en onderzoeksbureau SEO.

Alleen de mobiliteitsbonus (€ 7.000,--), die werkgevers krijgen om oudere werknemers in dienst te nemen, heeft een beetje 'succes', niet dat de kosten (300 miljoen) opwegen tegen het voordeel van 5.000 extra banen voor uitkeringsgerechtigden. Over de aanhouding van die bonus voor nog eens 2 jaar, is het CPB gematigd positief, maar waarschuwt wel, dat na de ontslagrecht versoepeling, de gesubsidieerde baan van die ouderen gevaar loopt alsnog te verdwijnen....

In De Gids.FM (Radio1 na 11.00u.) was de totaal disfunctionerende PvdA nitwit Klijnsma te horen met een reactie. Klijnsma probeerde natuurlijk weer 'hartstikke' de voornoemde rapporten onderuit te kakelen, wat uiteraard niet lukte, je kan immers iets dat krom is, niet recht lullen, zeker als je zo weinig capaciteit hebt als Klijnsma. Ze voegde aan haar domme redenering nog toe, dat er in de rapporten niets staat, over hoe de situatie zou zijn, als de twee miljard euro's niet geïnvesteerd waren......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat is godverdomme staatssecretaris, ongelofelijk!

Over de twee miljard die weg is zegt ze, dat dit niet verdampt is, het geld is wel degelijk gebuikt, ze durft nog net niet te zeggen, dat die 2 miljard goed gebruikt is. Ja, het geld is gebruikt, alleen totaal zinloos!

Zie ook het bericht over Klijnsma en de gehandicapte werknemers: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2013/01/klijnsma-in-de-bocht-zandzakken-voor-de.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten