Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 7 januari 2013

PvdA neoliberaal beleid

Logisch dat de PvdA politici in het kabinet nog rechtser zijn, dan ze in de oppositie al waren. Ze zitten nog niet op het 'pluche', of de stropdassen komen te voorschijn. De stropdas, het meest on-functionele kledingstuk, dat bestaat en dat bovendien de bloedtoevoer, naar de nog aanwezige hersencellen afknijpt. Dat is duidelijk te zien, aan de omslag die de opgeblazen PvdA eikels maken, als ze aan een regering mogen deelnemen*. Ja Azijnpisser en hoe zit dat dan met de PvdA vrouwen? Die hebben een achterstand op de mannen, vanwege de nog steeds aanwezige ongelijkheid tussen man en vrouw binnen de PvdA, om zich te meten aan de 'macho' mannetjes, doen deze vrouwen verblind mee aan het gore machtsspel. Andere vrouwen, zoals het enorme leeghoofd Klijnsma, zijn zo blij, dat ze mogen meeregeren, dat elk ideaal met de grootste liefde aan de straat wordt gezet.

*Wat niet wegneemt, dat een aantal PvdA politici een aangeboren talent tot volksverlakken bezitten, zoals bijvoorbeeld Samsom de volksverlakker 2012 en Timmermans, bij hen zit het ze in 't bloed!

1 opmerking:

  1. Hier een reactie van Marco Hanekamp, er ging iets mis bij publicatie:

    Sociaal democratie leidt sowieso nergens toe. Ze hangen de arbeidersklasse een warme worst voor, maar trekken die terug, zodra het hen uitkomt. Willen we echt verandering, dan hebben we ECHT socialisme nodig! Dus geen PvdA of SP, want de SP heeft het woord socialisme ook al overboord gelazerd!

    Marco Hanekamp.

    Beste Marco Hanekamp,

    dank voor jouw reactie, ik ben het geheel met je eens,
    met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen