Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 8 september 2013

Hans Jaap Melissen in Noord-Syrie: 'geen nieuws van het noordelijk front....' aflevering 2

Hans Jaap Melissen timmert flink aan de sensatie-weg, zoals ik onlangs al meldde. Afgelopen dinsdag was hij alweer in GMN te horen, nu 'vanuit' het Koerdische deel in Noord-Syrië. Hij zag vlaggen, die wel dan niet extreem waren......... De 'opstandelingen bij wie hij embedded verbleef, hadden 2 lifters meegenomen, die echter niet zo spraakzaam waren, op de vraag wat deze mensen al hadden meegemaakt van de oorlog, volgde een uiterst onbevredigend antwoord, voor Melissen althans, zij hadden er nog niets van gemerkt. Over Assad wensten de mensen niets te zeggen, Melissen wist niet hoe dat nu weer te interpreteren, kon hij er nog een sensatie verhaal van maken...? Nee, hij liet het daarbij. Wel liet hij de luisteraar weten dat hij veel kogelhulzen zag liggen..... Dan over de verzetsgroep die Melissen onder hun hoede hadden, die hadden gevochten met een islamitische verzetsgroep. Koerdische vrouwen vechten ook mee en zijn, volgens Melissen, nu niet echt sexy gekleed, maar ze zijn wel een stuk moderner gekleed, dan de gemiddelde Syrische vrouw, aldus deze enorme Syrië kenner........

Op 4 september jl., alweer bij GMN na 9.30 u. op Radio1, had Melissen het alweer over die Koerdische vrouwen, nu over het feit, dat hij ze met blote ogen, in hun blote armen aanwezig zag, dat zie je niet in de gebieden met moslimstrijders, zei Melissen. Nee Melissen, toen had je het over heel andere dingen, bijvoorbeeld hoe je dag er dagelijks uitzichtloos uitzag, jezus wat een lul!!!    

Oh wonder, dezelfde avond kwam ik tijdens het zappen de kop van Melissen tegen bij P&W!!! Laat ik nu gedacht hebben, dat Melissen nog in de loopgraven van N-Syrië lag, nee hoor ook bij P&W vertelt Melissen over zijn gevaarlijke bestaan in Syrië. Hem werd in het begin gevraagd, of zijn leven nog in gevaar was geweest in Syrië en ja hoor, hij kwam met zijn begeleiders een auto tegen, waarin mannen met baarden zaten, nu kan je aan de lengte van die baarden niet zien, hoe gevaarlijk moslim-extremisten zijn, maarrrrrr...... Er worden nog wat beelden van suflul Pauw en Melissen getoond, die zij geloof ik voor de zomer maakten, en hoe gezellig ze het daar beiden wel niet vonden, jezus christus!!!! Weer veel over ontvoerde journalisten en 'soms denken mensen dat je in spion bent.....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Als hij al niet helemaal in kevlar en een blauwe helm oploopt, loopt hij zichtbaar in peperduur kevlar, een spion zou zich zo min mogelijk opvallend kleden, zoals de echte oorlogsjournalist Karskens bijvoorbeeld doet, lul!!! Oorlog trekt mensen aan, zwatelt de zever nog interessant door, ja en idioten die zich voordoen als oorlogscorrespondent.......... Kortom ook hier voornamelijk gelul over Melissen zelf.......

Zoals gebruikelijk bij P&W, bleef Melissen aan tafel zitten, één van de volgende onderwerpen, was het gedoe van een stel imbecielen, die een flat in Deventer belegerden, daar er een pedo aanwezig zou zijn. U kent ze wel, hard schreeuwen en als enige oplossing alle pedo's opsluiten, zelfs als deze pedo's nooit een kind aanraakten, het liefst zou dit tuig alle pedo's vermoorden. Hetzelfde soort lui, die stonden te janken en schreeuwen, na de moord op de zelfverklaarde pedo Pim Fortuyn, die toegaf (daadwerkelijk) regelmatig Marokkaanse jongens te neuken in dark-rooms..... Zag een deel van dit onderwerp, wat me vooral opviel waren de angstige blikken van Hans Jaap Melissen, onze grote oorlogscorrespondent......... ha! ha! ha! ha! ha!

Nu komt het mooiste deel van dit bericht, de volgende morgen zat Melissen tijdens zijn verslag bij GMN, alweer in Syrië. Hij vertelde dat hij vooral 'undercover' (ha! ha! ha!) leeft in Noord-Syrië, dit vanwege het al tientallen keren eerder vertelde verhaal, over de vele ontvoeringen in Syrië. Nu ging Melissen, met de staart tussen de benen, richting Turkse grens, daar het 'te gevaarlijk' werd in Noord-Syrië. Vanaf de Turkse kant van de grens, deed hij verslag over mensen die de grens overkwamen, o.a. een gewonde, die van een Syrische ambulance werd overgebracht in een Turkse, volgens Melissen is dat 'hier' een dagelijks tafereel..... Hoe kan hij dat weten, als hij net dagenlang weg is geweest???
Kockelman, de presentator van GMN was duidelijk niet blij met het optreden van Melissen bij Pauw&Witteman, enigszins geïrriteerd meldde hij aan het eind van dit onderwerp dan ook, dat Melissen intussen terug was in Nederland...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten