Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 19 december 2013

Hans 'Wiki' Böhm en zijn razend irritante reclamespotjes

Hans Böhm, die denkt, dat een column hetzelfde is, als een aantal zaken googelen en deze op een rij te zetten, maakt sinds kort reclame voor het UWV. Op dezelfde belerende toon, die hij in zijn columns bij GMN gebruikt, doet hij het voorkomen, alsof het UWV begaan is met het lot van mensen, die werkloos worden en zijn, of ziek zijn, of arbeidsongeschikt zijn (dit worden is tegenwoordig bijna onmogelijk, niet dat die mensen er niet zijn, maar zelfs al kan je alleen je tong nog gebruiken, stelt het UWV dat werkgevers op je zitten te wachten). Het UWV is een overheidsinstelling, die braaf uitvoert, wat bijvoorbeeld Rutte 2 op de bevolking loslaat aan 'hervormingen' op de arbeidsmarkt, onmenselijk beleid, kan door diezelfde overheid, middels het UWV, alleen onmenselijk worden gehandhaafd, vraagt u dat maar aan burgers, die aangewezen zijn op het UWV............

En het ouwe wijf Hans Böhm? Die moet zo snel mogelijk naar een aanleunwoning en daar blijven!

Zie ook: 'Hans Böhm en zijn potverdikke UWV spotjes'
        en: 'UWV zorgt potverdikke voor een zwartboek, met uiterst onbeschofte behandeling van haar klanten..... Hans 'wat nu?' Böhm opletten graag!'

12 opmerkingen:

 1. Die UWV reclamespotjes?? Overbodige nietszeggende ether vervuiling waar niemand op zit te wachten !!!
  Laat hem gauw zijn irritante muil houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal mee eens, misselijkmakend toontje..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mee eens, ik erger me groen en geel! Mijn ervaringen met het UWV zijn NIET LEUK, maar loodzwaar, waardoor ik alleen maar zieker wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geachte Anoniem,

  dank voor uw reactie. Inderdaad juist voor mensen, die zwaar gepakt en uiterst onbeschoft worden behandeld door het UWV, zijn deze spotjes een ware verschrikking. In een ander bericht over deze spotjes (de link heb ik aan bovenstaand bericht toegevoegd), stelt een lezer, dat hij contact zocht met Böhm, deze beloofde de klachten over te brengen aan het UWV... In nog weer een ander bericht (klik op het label met de naam Böhm, onder dit bericht, voor alle berichten daarover), stelde een lezer, dat de reactie van Böhm was, dat hij alleen maar de stem was...... Sinds die tijd is het 'potverdikke' verdwenen, maar blijft dezelfde zwaar misleidende informatie gehandhaafd......
  Met vriendelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van die stem wordt je toch gewoon depressief. Heb je je baan verloren, krijg je hem er nog eens overheen om je neer te sabelen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal eens...wat een grafstem(ming). Werken aan perspectief? Gatsiedarrie, met zo'n toon. Bah, bah en nog eens bah. Het werkt mij tot depressief en dan is het enige perspectief de spoorlijn, driehonderd meter van mijn huis vandaan! Acht intercity's, Tien sprinters en de nodige goederentreinen per uur.

   Verwijderen
 6. Geachte Anoniem,

  dank voor uw reactie. Geheel met u eens, terwijl Böhm net doet, of het UWV je een vriendelijke organisatie is, die je helpt, wordt je daar met achterdocht behandeld, sterker je wordt zelfs als misdadiger behandeld.......

  Met vriendelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beste Gerrit,

  het is inderdaad te gek voor woorden, wat Böhm aan leugens durft te vertellen, op z'n meer dan suffe belerende toontje. Doe ajb geen domme dingen, mensen als jij zijn nodig om de boel ten goede te veranderen. Er zijn platforms op het net, die zich tegen de UWV breidel hebben gekeerd, sluit je bij hen aan. Een leven is te waardevol, om stuk te lopen op een ploerteninstituut als het UWV!!
  Heel veel sterkte van mijn kant, u wordt niet vergeten, al doet het UWV nog zo haar best, dit wel voor elkaar te krijgen!
  Met vriendelijke groet,
  Willem Wachtmeester.

  BeantwoordenVerwijderen

 8. Voor meneer Böhm heb ik wel een alternatieve tekst:
  "Je bent 60 en je bent ontslagen, dat is natuurlijk volkomen k-u-t. Je weet namelijk dat je in deze maatschappij niet meer aan het werk komt. Je solliciteert je te pletter, maar je wordt niet meer uitgenodigd. Of je wordt onverwachts toch uitgenodigd, maar na één of twee gesprekken gaat het mis. Er duikt ineens een argument op, waarom je niet wordt aangenomen. Dat is een subtiel argument, maar je vermoedt zelf meteen dat je leeftijd de echte reden is.
  Het UWV is jouw stok achter de deur. Een virtuele stok; je krijgt nooit iemand te zien. Je moet plichtmatig aan jouw sollicitatieverplichtingen voldoen. En je 'mag' 20 dagen per jaar op vakantie. Je hoort het goed, niet meer, dat is een soort straf voor het eten uit de staatsruif. Terwijl je 40 jaar gewerkt heb en een vermogen in de overheidskas hebt gestort, net als je werkgever trouwens.
  Wat je het beste kunt doen? Negeer het UWV, afgezien van je verplichtingen. Verhuur een deel van je huis, als je dat kunt. En vooral: blijf actief, pak alles aan wat je vrijwillig kunt doen. Je blijft er veel gezonder door dan achter de geraniums beschikbaar zitten wezen voor de arbeidsmarkt. Veel succes!"

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beste Anoniem,

  dank voor uw reactie. Allereerst mijn excuus, mijn comp was iets te enthousiast en ploep ik was uw reactie kwijt. Gelukkig had ik deze wel gekopieerd en heb het net als u onder 'Anoniem' gepubliceerd.

  U heeft volkomen gelijk, te zot voor woorden! Dan vindt men het vreemd, dat er zoveel 55 plussers depressief zijn.....

  Uw tip klinkt wel mooi, maar pas op, als u gepakt wordt door het UWV, bent u pas echt de klos. Waar een welgestelde overal mee wegkomt, zelfs het keer op keer zwaar uitbuiten van buitenlandse werknemers, wordt een uitkeringsgerechtigde geheel uitgekleed door het geteisem.

  Pas na drie keer wordt er echte actie tegen dat soort bedrijven ondernomen, als ze al gepakt worden, daar er veel meer tijd wordt gestoken in het controleren van de onderlaag en werklozen, dan in het controleren van werkgevers, die kans is dacht ik eens in de 100 jaar!!!.......

  Maar inderdaad, ga niet achter de geraniums zitten, organiseer je en verzet je tegen deze inhumane kutorganisatie!

  Met vriendelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 10. nou mensen wat een irri spotje.je krijgt er spontaan een oor ontsteking van.
  maar onder uwv zit nog een mafia wereld die van de socialedienst en kringloopwikels werken allemaal samen
  lekker goedkoop slaven personeel.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Beste Unknown,
  dank voor jouw reactie. Je hebt helemaal gelijk. Zal aan de labels onder het bericht, de labels: 'dwangarbeiders en vrijwilligers' toevoegen, daaronder vind je berichten die samenhangen met dit onderwerp. Nog een aanrader, bezoek de webpagina van 'doorbraak.eu', zij schrijven veel over de nieuwe dwangarbeid.
  Met vriendelijke groet.

  BeantwoordenVerwijderen