Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 24 december 2013

Dijsselbloem 'politicus' van het jaar........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De parlementaire pers heeft PvdA volksverlakker en zwaar wanpresterend minister van Financiën, verkozen tot politicus van het jaar................ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hè hè, is dat even lachen! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Deze volksverlakker die SNS met miljarden redde, daar de bank door wanbeleid van grootgraaiers om dreigde te vallen. Ondertussen is het voor de bevolking en met name de grote onderlaag, naast alle 'noodzakelijke hervormingen, bezuinigen, bezuinigen en nog eens bezuinigen, deze onderlaag wordt telkens weer het hardst geraakt en pas vanaf 2016 moeten de banken zelf hun broek ophouden. Dit alles naast alle records die er gevestigd zijn, zoals die van het werkloosheidscijfer, het aantal faillissementen en burgers die in armoede leven. Met het beleid van Rutte 2 en dus ook van Dijsselbloem, zullen de burgers de portemonnee net zo gesloten houden, als dat dit de laatste jaren gemeengoed is geworden.....
Die zak, met de stem van een oude teddybeer, die je moest omkeren en weer recht zetten, voordat er geluid uit kwam, is 'politicus' van het jaar 2013, volksverlakker van het jaar, zal je bedoelen!!.
Het zegt wel veel over de kwaliteit van de parlementaire pers!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten