Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 10 december 2013

Muzikaal recept voor onmiddellijke actie tegen fijnstof, om te beginnen een aanzienlijke verlaging van de maximum snelheid, zowel op de snelwegen als in het stedelijk gebied!

De super geneeskrachtige recepten van blogdokter P. Pisser, helpen je uit een dip, verruimen je geest en zorgen ervoor, dat je niet snel weer in een dip wegzakt. Doe mee aan de sessies van deze fantastische muziekdruïde, waardoor je de smerige machinaties van grote bedrijven en overheden zal doorzien en je de weg naar medestanders en de strijd voor een andere wereld zal vinden. Beluister deze recepten, ook al weet je alles al, muziek is een krachtig geneesmiddel, goed voor iedereen!

Even dacht ik dat onze dokter al weer vrij was, toen ik vanmorgen vroeg één van zijn drone-zeppelins voor mijn tuindeuren ontwaarde, maar dat mocht niet zo zijn, een benepen stem van één van zijn volgelingen, probeerde de dr. volkomen tevergeefs te imiteren, deze vertelde mij, dat de dr. zich had misdragen tegen z'n ondervragers, die hij met bulderende stem te verstaan had gegeven, dat zij handlangers zijn, van de destructieve donkere machten, die de wereld naar de kloten helpen, Zijn advocaat heeft de politie intussen te verstaan gegeven, dat zij de dr. niet alleen, zonder zijn aanwezigheid mogen ondervragen, daar hij anders een klacht zal indienen!!
Saskia Laroo bijt de spits af, met haar fabuleus mooie album 'It's like Jazz', waanzinnige, psychedelische jazzhipperdiehopfunkrock, on-Nederlands mooi!!! We blijven in stijl met Gare du Nord en 'Club Gare du Nord', een schitterend album uit de tijd, dat deze band zich nog niet te buiten ging aan waardeloze commerciële bagger, dit album is geniaal mooi!!! Miles Davis kon er ook wat van, en wat een invloed heeft de man gehad, overweldigend! Hier is hij te horen met het album 'Doo-Bop', sjkit'r'nd!!! Tijd voor de geniaal mooie jazz van Jorge Sylvester en zijn album MusiCollage, genieten mensen!!! Herbie Hancock neemt 't roer over met een compilatie album van Jazz Masters, al wat oudere muziek van Hancock, maar daarom beslist niet minder!!! Vegetarisch hoofdgerecht: Gold Panda, lekker deze vegetarische beren, het album: 'Companion', experimenteel, psychedelische elektro met hypnotiserende ritmes, die je hersenen aan het werk zetten, op de meest onverwachte momenten, heerlijk!!!! Nagerecht alweer psychedelisch vegetarisch: Tame Impala en 'Innerspeaker', alsof John Lennon staat te jammen met The Byrds, met z'n allen op LSD, gurrrrrooooootzzz!!!!!
Zo aparte reis hè, veel plezier en tot de volgende keer!

                                                                                     BARAPPERDIEBRAPPAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten