Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 28 december 2013

Wielaert en rolbevestigende flut-programma's voor de fascistische onderbuik......

Op 16 december jl., besteedde de mislukte jaren 50 dichter Wielaert, de uitzending van Lijn 1, die hij mede presenteert, aan bijstandsgerechtigden, om deze mensen nog eens even aan de schandpaal te nagelen, werk en bijstand dus. In het programma wordt altijd een deel van een nummer uitgezonden, dat iets met het onderwerp te maken heeft, dit keer was dat heel fijngevoelig: 'Koos Werkeloos' van Harrie Jakkes, een rolbevestigend lied over 'luie werklozen', uit de tijd dat er nog minder vacatures waren dan nu en er in verhouding ongeveer net zo veel werklozen waren. Na dit nummer zei de neoliberale plork Wielaert: 'het principe is 30 jaar later niet veranderd.....', wat dit met principes te maken heeft is mij een raadsel (en Wielaert zelf waarschijnlijk ook, hij roept nu eenmaal graag interessante woorden, waar hij vaak de betekenis niet van kent), maar de bedoeling is duidelijk, jezus wat een ploert!

De schoft had voor zijn haatzaai programma, na naarstig zoeken een man van buitenlandse komaf gevonden*, die bijstandsgerechtigd is en een baan wilde, waar ieder redelijk denkend mens van weet, dat je die niet zomaar krijgt, laat staan in de huidige tijd, die man zou waarschijnlijk alleen maar een baan kunnen krijgen bij een tuinder, ver onder het minimumloon. Of de man het allemaal zelf verzonnen had, is mij alweer een raadsel, maar hij begon ook nog te toeteren, dat hij niet gestuurd wilde worden.... Hoeveel heb je nodig om bij het fascistentuig van Wilders het schuim op de bek te krijgen....?
Ibo Gülsen, VVD-raadslid

Ibo Gülsen, VVD-raadslid in Den Haag, was ook aanwezig en deze hufter durfde te zeggen dat er steeds meer werklozen bijkomen, dezelfde hufter is dan ook groot voorstander van strafwerk voor bijstandgerechtigden (en werklozen)....... Deze enorme klootzak vergeet even, dat de VVD sinds 2010 de grote aanjager van de werkloosheid is, na voorwerk van Balkenende 4 met het CDA en de PvdA. Maar Ibo Gülsen vervolgde en zei voor de vorm nog wel even, dat de mensen niet lui zijn, maar het werkloos zijn, wordt een manier van leven en het werk dat ze doen is geen verdringing op de arbeidsmarkt, het is 'vrijwillig......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nee, straten vegen is geen verdringing op de arbeidsmarkt, als je eerst alle mensen, die dit werk deden, op straat hebt geschopt.... jezus wat een leugenaar!!! Gülsen ging door: 'ze moeten in het ritme blijven, iets nuttigs doen, want u weet het 'Arbeit macht Frei!!!' Alsof bijstandgerechtigden leven als god in Frankrijk, de ploertige volksverlakker! Iets nuttigs doen, net als in Amsterdam zeker, dossier pagina's tellen, planten water geven, of schoonmaken (dat is zeker ook geen verdringing op de arbeidsmarkt?).......... 

Nogmaals, Lijn 1 is een programma van de onafhankelijke omroep NTR, gemaakt met belastinggeld!!!!
Ibo Gülsen, VVD-raadslid

*Opvallend dat de naam van de bijstandsgerechtigde niet genoemd werd op de site.....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten