Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 11 december 2013

Muzikaal recept voor echt geluk en tegen de gemaakte 'gelukscijfers' van het SCP

Een nieuwe dag, betekent niet altijd een nieuw geneeskrachtig recept van blogdokter en -druïde P. Pisser. Maar zoals je ziet, deze dag vandaag, dus deze vandaagdag, weer wel, wat een geouwehoer hè, maar ja dat hoort erbij. Met een aantal sessies van de dr. doorgrond je de politiek en de ware machthebbers en daarmee kan je je meteen verzetten, tegen dit tuig, dat de wereld en alles daarop moedwillig naar de kloten helpt. Je hoeft niet bang te zijn, dat je alleen bent, de wereld barst met mensen als jij, die het spuugzat zijn, zoek gelijkgestemden en verzet je, maar pas op voor leiderstypes, te herkennen aan de graagte zo veel mogelijk te vergaderen en functies aan te wijzen, dit soort lui sluiten zich, als het zo uitkomt, zo aan bij de politiek, of collaboreren met de echte machthebbers, de grote bedrijven, multinationals en de financiële maffia.

Met veel getoeter op zijn pijporgelfiets, kwam de dr. vandaag mijn straat in fietsen. Met een blauw oog en een grote glimlach' op z'n gezicht, vertelde hij, dat hij vanmorgen in alle vroegte was vrijgelaten. Op de vraag naar dat blauwe oog, vertelde hij, dat dit een gevolg was, van zijn ondervraging van de agenten, die hem hadden moeten ondervragen, onze ouwe toverkol is een kundig manipulator en als hij de kans krijgt, zoals bij een politieverhoor, draait hij de rollen binnen de kortste keren om. Nadat hij dit 4 keer geflikt had, had hij een klap op z'n oog gekregen......
De dokter zei er wel bij, dat ook dit recept, al van voor zijn arrestatie was:
De dr. begint met Susan Vega en haar waanzinnig mooie album 'Solitude Standing', waarop onder andere de hits 'Luka' en 'Tom's Dinner', met dat laatste nummer had zij een hit in een andere uitvoering met DNA. Hoewel DNA geen toestemming vroeg, ging ze akkoord met het uitbrengen van het nummer, dat een hit werd. Het nummer Luka speciaal voor M. (met groet); nogmaals een waanzinnig mooi album, maar hoe kan het anders?!!! De dr. blijft in de 80er jaren, nu met Echo & The Bunnymen en hun legendarisch mooie album 'Porcupine', genieten piepelzz!!! Die ouwe heeft de smaak weer eens te pakken, nu nog net uit de 70er jaren: David Bowie met 'Lodger', een prachtig album, één van de Bowie albums waar Eno aan meewerkte, verder met o.a. Adrian Belew. Terug naar de 80er jaren: Fehlfarben en 'Glut und Asche', een van de mooie albums van deze Duitse Welle band, psychedelische rock met veel politiek en maatschappij kritische teksten, gebracht met veel vuur en plezier!!!! Het is nog 2013, dus Beck jaar! wat mooier dan 'Odelay?', een uiterst krachtig medicijn!!! Aansluitend het hoofdgerecht: Pixies met 'Trompe Le Monde', wat mij betreft het beste, dat de band ooit uitbracht, godverdegodver, psychedelische rock van grote hoogte!!!! Hier sluit, tot slot, Wisdom Tooth met 'Mental Floss geweldig op aan, loodzware psychedelische swampbluesrock, zo goed, dat je er vanzelf heel vrolijk van wordt!!!!
Tot vlug en vel plezier!


BRAPHAPRAFBRAHAPPERDOSIO!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten