Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 24 december 2013

Muzikaal recept t.b.v. een hoognodige fatsoenlijke behandeling van de mensen in de onderlaag van onze maatschappij, of ze nu jong of oud zijn, gekleurd of ongekleurd!!!

Alweer een geneeskrachtig recept van blogdokter P. Pisser, je hebt er geen verwijzing voor nodig en het is gratis, dus geen gezeur met de zorgverzekeraars, die intussen ook al een flink stuk van de 'zorgtaart' opvreten. Rot dag gehad? Met de recepten van de dokter, ziet alles er al snel een stuk vrolijker uit. De bijwerkingen? Die zijn er niet, althans, als je een verruiming van je bewustzijn, als een nadeel ziet, zou je dat een negatieve bijwerking kunnen noemen. Door die verruiming zal je de wereld beter begrijpen en als je het al niet doorhad, zal je zien, dat je leven voor het grootste deel bepaald wordt, door geteisem dat ieder ethisch, of moreel besef ontbeert, politici, ondernemers, religie, media en in veel gevallen zelfs het onderwijs. Wapen je met de recepten van de dokter en eis een humane wereld, waar geen plek meer is voor machtsmisbruik, verrijking ten koste van anderen, compassie met dieren en een eind aan de gigantische vervuiling en plundering van de aarde.

Vandaag werd ik weer opgeschrikt door dr. P., die weer een nieuwe zeppelin-drone heeft geconstrueerd, waarschijnlijk hing het ding al even in de buurt van m'n raam, want toen ik er langs liep, zette hij een sirene aan, ik schrok me weer een ongeluk, de zak! Hard lachend kon ik even later het volgende recept uit het vliegend tuig pakken, waar ook een geestversterker was bijgevoegd, waarschijnlijk alvast als goedmaker, daar hij weet hoe zwaar de pest ik heb aan z'n rot geintjes, nou ja lekker en klaar. Hier 't recept:
Voorgerecht: Manzanera's 801 en 'K-Scope', een van de vele mooie albums van deze oud-gitarist van Roxy Music, met dit keer de medewerking van de broers Finn (Split Enz, Crowded House), volgens mij nog voor de eerste grote ruzie tussen die 2. Jammer dat Wetton ook een nummer voor z'n zang rekening nam, hij had bij King Crimson al laten zien, wat een saaie zanger hij eigenlijk 'wel niet' was. Mag de pret niet drukken, het album is zonder meer goed!! Van 1 jaar eerder, 1977 het album 'Plastic Letters' van Blondie (wel de remix met mooie bonus), dit werd toen afgedaan als punkrock, maar het was eerder de duidelijke voorloper, van wat later 'new wave' genoemd zou worden, niet het beste van Blondie, maar nog steeds geweldig!!! De dr. blijft in sfeer, nu met INXS en het album 'Live Baby Live', een in de alternatieve scene zeer onderschatte band, met veel potentie, het plezier spat er van af, prachtige rock, uiterst professioneel gemaakt!!! Met een ferme stap naar The Asteroids Galaxy Tour, met 'Out Of Frequency', de machtig mooie psychedelische blaasrock van deze geweldige band uit Scandinavië, genieten menzzen!!!Hoofdgerecht: de magisch psychedelische klanken van Grimes met 'Vision', jezus mensen wat mohohohóóóóói!!!! Psychedelish en magisch? Astralasia met 'White Bird', een machtig en uiterst sterk geneesmiddel, pas op voor een o.d.!!!!! Tot slot Faithless met het bonus album van 'Reverence': Irreverence', wat nog te zeggen, dan ga mee in de trip!
Veel plezier, tot de volgende keer!


BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten