Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 30 december 2013

Muzikaal recept voor een direct vuurwerkverbod en tegen anonieme kliklijnen

Hier weer jouw regelmatig terugkerend muzikale recept, dampend opgediend door de Azijnpisser en zorgvuldig bereid door blogdruïde en -dokter P. Pisser. Meer lol in je leven met de geneeskrachtige recepten van dr. P, bovendien kan je je horizon gigantisch verruimen. Als je het nog niet wist, zul je zien, dat het niet aan jou ligt, als je de huidige asociale, neoliberale maatschappij niet snapt, deze is en wordt willens en wetens gecreëerd volgens het aloude principe van verdeel en heers. Jongeren worden tegen ouderen opgezet, werkenden tegen werklozen, ongekleurde mensen tegen gekleurde en dat bepaald niet alleen door Wilders en z'n fascistenclub, VVD, PvdA, CDA, D666, GroenLinks, CU en SGP werken daar hard aan mee........ Gelukkig zal je zien, dat er wereldwijd grote groepen mensen zijn, die deze trent in hun eigen land zien en zich in verzet organiseren!

Dr. P was vandaag gelukkig op zijn windpijporgelfiets, hij is bang, dat z'n zeppelin-drone ten slachtoffer zal vallen aan vuurpijlen, want ondanks dat oud en nieuw nog een paar dagen verder is, wordt er in de steden al lang en breed vuurwerk afgestoken, met of zonder 'vuurwerkklachtenlijn....', vandaag werd gezegd dat er in Rotterdam en Den Haag minder wordt geklaagd, dat zou door politie-inzet komen.... ha! ha! ha! ha! De inwoners van die steden, weten dat klagen totaal zinloos is!
Toen ik het recept overhandigd kreeg, zat de dr. dan ook voornamelijk op dit meer dan achterlijke zwaar vervuilende gebruik te kankeren, benieuwd of dat vuurwerk terug te horen is, in het recept:
Als eerste vandaag 'Lorca' van Tim Buckley het magisch mooie, ingetogen album, van deze legendarische zanger, tekstschrijver en componist, al eerder gebruikt, maar het is dan ook een uiterst geneeskrachtig album!! Lang niet zo mooi, en behoorlijk zoet, maar wel passend in de donkere winterdagen het album 'Mamouna' van Bryan Ferry, nog steeds jammer, dat hij koos voor commerciële muziek, zeker als je de eerste 2 albums van Roxy Music hoort, dit is een aardig album en zelfs nog enigszins psychedelisch! Terug naar eind 70er jaren met  Life In A Day' van Simple Minds, één van de mooie albums van deze band, hier nog als punkwave, met psychedelische ondertoon, de band die later al net zo voor de commercie viel, dit is zonder meer goed, let o.a  op de bassist!Door met Daevid Allen & Kramer, een waanzinnig mooi psychedelisch rock album, op een manier, zoals alleen deze twee het kunnen!!! Het hoofdgerecht, met dank aan zijn zeer hoogwaardig doorgeluchte grootheid Lucos Bravos Primeros, Flying Lotus, ofwel Steven Ellison met zijn uiterst krachtige album 'Los Angeles', psychedelisch hypnotiserende elektronica van bijna onbestaanbaar grote hoogte, genieten mensen!!! Silicon Soul neemt over met 'Pouti', een getript album, waar je uiterst vrolijk van wordt, althans ik wel (AP), sterk!!!! Eén van de mooiste albums uit 2012 is Rocket Juice & The Moon, met het gelijknamige album, high-life ritmes met uit je bol muziek, uiterst hypnotiserend en psychedelisch!!! Tot slot de al net zo getripte muziek van het Scandinavische Huntsville en hun album For Flowers, Cars And Merry Wars', allemachtig, ligt ietwat zwaar op de maag, maar godverdegodver wat is dit goed, purrachtuuuuuuuug!!!!
Veel plezier!

BRAPPERDIEPAPPERDIEBRAPAPZAK!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten