Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 31 december 2013

Muzikaal recept met genoeg vuurwerk en een stuk groener dan knal- en siervuurwerk!

Hier weer één van de vele wereldberoemde geneeskrachtige recepten van blogdokter P. Pisser. Recepten waarmee je je dag (verder) kan opfleuren, geestverruimende recepten voor zowel de vertwijfelde planeetbewoner, zodat die weer een gat in de troep ziet, als voor de wereldburger, die zich allang inzet voor een humane wereld!

Vandaag flikte dr. P het gvd weer, met z'n kut zeppelin-drone, wachten tot ik valk bij m'n raam ben (dat kan hij zien, met de aangebouwde camera) en dan zo'n klote alarm af laten gaan.... ha ha wat een lol...... De ouwe zak was verder goed gestemd en hij vertelde dat z'n 'presentjes' voor de volksverlakkers van het binnenhof, zonder probleem waren bezorgd. Ik heb verder niets gehoord, maar ben benieuwd wat hij nu weer geflikt heeft........
Voorgerecht vandaag: Ben Harper met 'Ground On Down' een prachtige EP van deze geweldige artiest en activist, waar hij een paar waanzinnig sterke staaltjes van zijn kunnen neerzette, groots!!!! Daar is 'ie weer, het album 'Stoned & Dethroned' van The jesus & Mary Chain, één van de zwakste albums van deze eens zo grote band, jammer, wel hoor je duidelijk de potentie van deze band, het blijven wereldmuzikanten (die overigens 'alles behalve' world spelen), wanneer komt die ouwe is met een vroeger album van deze band? Zal wel komen door dat 'Stoned & Dethroned' , stoned spreekt voor zich en 'dethroned' zal wel vanwege de serie 'Throne Of Thorns', wat de dr. zo af en toe ziet (hij is geen echte tv kijker). Vervolgens uit de 3 delige box 'Undead' ('A Gothic Masterpiece'), het eerste deel. Waarom dat 'Gothic' weet ik niet, het is gewoon geweldige muziek, uit de alternatieve scene van de 70er en 80er jaren, maar er staan parels op dit album van o.a. Lydia Lunch, Bauhaus, Creaming Jesus, Marionettes, Joolz, Rita Lynch, The Bolshoi, Flesh For Lulu e.v.a., prachtig!!!! Door met The Fall en het legendarische album 'This Nations Saving Grace', één van de vele mooie albums van de geweldige band van Mark E Smith, die nog steeds aan de weg timmert!!! Nog niet zo lang geleden haalde Smith de band Mumford and Sons, (terecht) onderuit, toen hij zei, dat na hen te moeten spelen, hetzelfde is als naast de accountants van Ernst & Young te moeten zitten.... ha! ha! ha! ha!
Wire neemt over met 'Coatings', ook al een band, die uit de punkscene voorkomt, en menig schitterend album uitbracht, zoals dit psychedelische album, niet het beste van de groep, maar goed genoeg voor dit recept! Tijd voor The mars Volta en 'The Bedlam in Goliath', over psychedelsice rock gesproken, prachtig!!!!! Tot slot een psychedelische PIL, 'Second Edition' van Public Image Ltd., een legendarisch mooi album van John Lydon, Jah Wobble en hun muzikale maten, groots!!!!
Veel plezier en pas op voor je oren en longen!

BRAP!                                                                                                                     BRAF!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten