Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 13 december 2013

Shell topman Voser: Greenpeace moet niet zeiken over boren in het Noordpoolgebied........

Gisteren kreeg ik het bericht, dat de topgraaier van Shell, Peter 'pindakaas' Voser vertrekt en daarom een blijde boodschap had afgegeven aan alle medewerkers van Shell. Op de site van Shell sprak deze plork de verwachting uit, dat Shell vanaf 2025 olie (en gas) zal winnen in het poolgebied, produceren noemt hij dat, alsof ze het zelf maken. Dan komt het: 'dat zal Shell veilig en duurzaam gaan doen', aldus zijne hufterigheid.

Wel 'een beetje' grof hè', met zo'n aankondiging komen, nog geen dag na de grote herdenking van Nelson Mandela, die gevangen werd gehouden door het Zuid Afrikaanse regime, een regime dat n.b. in het zadel werd gehouden door Shell.  Wist u trouwens dat het koningshuis grootaandeelhouder van Shell is?

Men kan niet eens veilig olie of gas uit de Noordzee halen, er zijn al wat heftige zaken gebeurd op de Noordzee, de laatste 25 jaar, neem de Brent Spar. Of neem de Golf van Mexico, ook al helemaal veilig en duurzaam........ Weet u nog, het BP platform in diezelfde Golf van Mexico? Laat staan in Arctisch gebied, als daar een olieramp ontstaat als in de Golf van Mexico, is dat in nog geen 30 jaar te dichten, ook niet in 2055!!!

Het lijkt wel, of Voser, nog even wraak wil nemen op de actievoerders in de 80er jaren, die slangen van hun benzinestations doorsneden, in hun strijd tegen de apartheid in Zuid-Afrika. Diezelfde mensen, zijn zonder uitzondering tegen het boren in het noordpool gebied, dat hoef ik niet eens te vragen!!!

Zeker is, dat deze smeerpijp Greenpeace, met zijn uitlatingen, nog even een schop nageeft, immers de actie met de Arctic Sunrise, was gericht tegen het boren in Arctisch gebied, door Gazprom, een partner van Shell...........

Dit soort schoften is in staat om de hele wereld om zeep te helpen, maakt niet uit, zolang het geld maar vloeit, zelfs hun eigen nageslacht, interesseert dit graaituig niet!! Doorgaan tot alle olie en gas op is, dan haalt Shell en het andere olietuig, mooie patenten uit de kluis.........

Een heel goor voos ventje, die Voser!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten