Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 17 december 2013

Muzikaal recept tegen nog meer huurverhogingen en huisuitzettingen en voor onmiddellijke, fikse huurverlagingen

Gebruik de geneeskrachtige recepten van blogdokter P. Pisser voor je plezier, of als je geen plezier hebt, deze weer te pakken te krijgen. Met deze recepten, laat je een intensieve dag van je afglijden, bovendien verruim je je geest, met de voorgeschreven muziek. beluister de hele albums, tenzij anders aangegeven, zo hard mogelijk, inclusief extra bastonen, maar niet je buren of huisgenoten pesten!

Ik kan er maar niet aan wennen, schrok me vanmorgen weer een beroerte, toen er een sirene voor mijn tuindeuren afging, een nieuw onderdeel op zeppelin-drone van de dokter. Met zijn camera, die op het vliegend tuig is gemonteerd, kan de ouwe zak zien, dat ik schrik, dus na de sirene klonk er hard gelach uit het knutselwerk, in stereo sinds kort.........
Maar goed, hier het recept voor deze vandaagdag op dit vandaagmoment, dat jij het leest, uniek hè?
Als eerste: Blood Sweat & Tears met 'Child Is Father To The Man', het eerste album van deze legendarische band, die blaasmuziek met rock vermengde, toentertijd werd deze muziek, ten onrechte, bestempeld als underground, al zaten er wel wat psychedelische kanten aan. Dit album is lang niet zo goed, als hun tweede album, dat onder de naam van de band werd uitgebracht, dat was inderdaad flink psychedelisch, eerder en later te horen in dit blogtheater. Blaasmuziek maar dan 'iets' meer jazz? Tovy Meshoulam met 'Acoustics', schitterende psychedelische jazzfunk/rock, op basis van bigband muziek, let op de bassist, godverdegodver wat is die goed hé!!! Zo ook op het volgende album 'Yessongs' het derde deel, maar dat wisten jullie al (van de bassen in Yes muziek), toen ik Yes voor het eerst hoorde, viel mij met name de bas van Chris Squire op, dit geluid was toentertijd nog ongekend, ook al liepen er allang andere basgoden rond, blijft mooi!!! (maar niet de 3 delen na elkaar!). Pink Floyd vervolgt met 'Wish You Where Here', één van de geweldige albums van PF, al vond ik toentertijd wel, dat ze achteruitgingen in kwaliteit! Pink? Kissing The Pink (!) en hun album 'Naked' brrrrrr, veel te koud! Maar god wat een geniaal psychedelisch mooi album, genieten menzzzen!!!! Aansluitend het gigantisch mooie album 'BBNG' van BadBadNotGood, psychedelische jazz uit Toronto, jazz van de hypnotiserende soort!! Als hoofd- en posthoofdgerecht The Orb met 'Cydonia', sluit perfect aan op BBNG en zoals bekend, is dit een uiterst sterk medicijn, pas op voor een overdosis!!!
Dat was 't, veel plezier!                                                                                    BRAFFERDIEBRAFBRAPOLIAP!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten