Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 30 december 2013

Overlastradar.nl voor als u echt niets durft te zeggen............

Vanmorgen bij BNR na 10.15 u., te gast Tim Konijn, van overlastradar.nl. Konijn die deze site heeft gemaakt, kwam uitleg geven. Heel vaak, wordt er niets met je klacht gedaan, als je Meld Misdaad Anoniem, belt of mailt, zo vertelde meneer Konijn. Hij noemde als voorbeeld, een voorval waar hij twee 13 jarigen zag dealen en dit meldde, waar hij aan toevoegde, dat hij vrienden bij de politie heeft, die bevestigen, dat de politie niets met zo'n melding doet. Gelul van een dronken aardbei, ik weet zeker, dat de politie wel degelijk optreedt bij zo'n melding, als ik me hier in vergis, is de toestand nog veel erger, dan ik hier vaak al stel......

Ik bedoel, als je met deze wetenschap de Telegrof, of het AD opzoekt, staat dit de volgende dag, in chocoladeletters, op de voorpagina, waarna Teeven en Opstelten, moeten opdraven in de Kamer! Daarnaast staat het in schril contrast, tot de belachelijke regeling van koffieshops in de buurt van scholen*, en de onevenredig grote, zinloze politiejacht op softdrugs!

Meneer Konijn heeft tot nu toe 50 klachten en 1 opgeloste klacht. Dan komt het: het betrof hier een klacht over geluidsoverlast. Via Facebook kwam e.e.a. aan het rollen, het bleek, dat de klager, nooit de overlastveroorzaker had verzocht wat minder luid te leven!!!!!!! Maar wel anoniem klagen, jezus wat moet je dan een enorme klootzak zijn!!!!!

Ook het woord 'radar' in de naam, doet vermoeden, dat dit iets met het uiterst populaire Tros Radar te maken heeft, 'beetje' dubieus, vindt u ook niet?

* Moet je zien wat je aan harddrugs kan kopen in de buurt van scholen, kinderen worden er zelfs mee geconfronteerd in supermarkten! Welke harddrug? Alcohol, de uiterst verslavende harddrug, die direct en indirect onevenredig veel schade toebrengt aan het individu en de maatschappij!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten