Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 23 december 2013

Muzikaal recept voor het afnemen van het dienstpistool van agenten, die niet kunnen schieten en een eerlijke rechtsgang voor de nabestaanden, bij doodschieten van vedachten

Met de muzikale recepten van blogdokter P. Pisser naar een nieuwe wereld, verbreid en verdiep (ha! ha!) je horizon door de sessies met deze recepten. Met de opgedane nieuwe ruimte in je hersenpan, doorzie je hoe de wereld, door een stel op winst en macht beluste psychopaten, naar god wordt geholpen. Pik het niet meer, organiseer je en verzet je tegen de totale afbraak, ook op psychisch en ethisch gebied, mensen zat die net als jij weten hoe de vork in de steel zit!

Laatst meldde ik al, dat de dokter weer op oorlogspad was, hij is terug en nog beter; zonder in elkaar gemept of gearresteerd te zijn. Hij vertelde mij, toen hij zijn recept, op z'n gerepareerde windpijporgelfiets dit recept kwam brengen, dat hij een hogedrukspuit had geprepareerd en verpulverde elandenstront, gemengd met ijsberenpis (waar hij 't vandaal haalt mag joost weten), via de brievenbus in de huizen van VVD en PvdA politici en Shell topgraaiers had gespoten, als kerstcadeau voor dit tuig. Ook de ambassade van Rusland heeft hij te pakken genomen, weliswaar niet via de brievenbus, hij heeft als 'tuinman' de tuin van het complex een beurt gegeven met dezelfde mix, zodat je bijna, zelfs als je erlangs fietst, de adem wordt ontnomen, door een vreselijke stank.
Benieuwd hoe z'n recept er uit ruikt.......
Als eerste Bob Dylan & The Band met 'The Basement Tapes', een mooi album, al heeft het lang niet de kwaliteit van de echte 'Basement Tapes' bootleg, dit album (of meer, ik had de idee, dat er meer waren, mijn vriend Johan Vermeij, had een paar witte albums van Dylan, groet voor Johan, waar je ook mag zijn, het laatste dat ik daarover hoorde, al jaren geleden, was dat je in Australie woonde, logisch als je een vriend als de Azijnpisser hebt! ha! ha!) stamt dan ook uit de eerste helft van de 60er jaren en het album dat de dr. op het recept heeft gezet uit 1975, al staan er een 'paar' oude nummers op. Maar goed, toch best een redelijk mooi album, als gezegd!! Peter Hammill neemt over met....... 'Over' (!! ha! ha!), uiteraard prachtig werk van deze psychedelische zanger/gitarist en begenadigd tekstschrijver, een groots album van deze gigant!!! Nog zo één: John 'save us from the church' Cale met deel 2, van zijn compilatiealbum 'The Island Years', en mooie jaren waren dat!!! Let op de schitterende cover van 'Heartbreak Hotel', een nummer van Tommy Durden and Mae Boren Axton, geschreven na het lezen van het bericht, dat een man zich uit een hotel raam had gegooid, een nummer waar Elvis Presley in 1956 een hit mee had, hit had had hit hit had had hit, als je begrijpt wat ik bedoel. Trouwens de hoogste tijd voor de Velvet Underground, waar Cale bekend werd, 'Bad uncle' Lou is tenslotte heengegaan dit jaar, zal 't is voorleggen aan die ouwe zak, hij heeft een zwak voor de band. Dan zo'n zelfde type uit Frankrijk, een beetje vreemd menneke genaamd: 'Joe Hell', althans zo noemt hij zich, hier met zijn gelijknamige album, maar een verdacht goed album, let op zijn 'L' ha! ha! ha!, potverdepieleklatschjer!!! En nog zo één, als de voorlaatste twéé: Kevin Ayers met 'Bananamour', geweldige psychedelica een legendarisch en geniaal mooi album!!!! Kevin Ayers, die februari van dit jaar niet overleefde..... Gelukkig is z'n muziek er tot de menselijke eeuwigheid!! Die tegenwoordig met veel gore inspanningen dichterbij gebracht wordt, dan ooit te voren! De dr. slaat nu een ander pad in, één die leidt naar de studio van Brian Eno, hier met zijn waanzinnig mooie psychedelische album 'Nerve Net', genieten piepelzz!!!! Tot slot Bill Laswell & Material, uit de 3 delige box, het 2de album, natuurlijk hoef ik je niet te zeggen, dat dit één van de uiterst sterke albums van Laswell en zijn vrienden is, dus doe ik dat niet!
Tot de volgende sessie, laat je door niemand koeioneren en veel plezier!

BRAP!                                                                                                                               !FARB

Geen opmerkingen:

Een reactie posten