Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 20 december 2013

Muzikaal recept voor onmiddellijke intrekking door de rk kerk van de uiterste datum, waarop aangifte gedaan kan worden van kindermisbruik door 'geestelijken' van die kerk!!!

Fleur je dag op met de geneeskrachtige recepten van blogdokter P. Pisser, recepten waarmee je tegelijkertijd je blikveld flink kan verruimen, zo ver, dat wanneer je het nog niet door zou hebben, je kan zien, hoe je dagelijks gemanipuleerd wordt, of dat nu door politici, media, onderwijs, religie, of bedrijven gebeurt. Waarmee je meteen ziet, dat veel van de zaken die jou overkomen, bepaald niet te wijten zijn aan jou gedrag, kennis die je kan gebruiken om uit de greep van voornoemde organen of figuren te blijven, althans die greep een stuk losser kan maken, ook dat kan je leven behoorlijk opfleuren. Weet dat je niet alleen bent, er zijn intussen legio burgers wereldwijd, die al het gedonder meer dan zat zijn!

Met veel geraas stopte de dokter vandaag met zijn windpijporgelfiets voor m'n deur, het muziekdeel van zijn vervoermiddel, had duidelijk last van een vastloper..... ha! ha! ha! De dr. begon te vloeken, ik schrok even en dacht dat dit te danken was aan mij, maar gelukkig viel al snel de naam Duivesteijn, de ex-wethouder van de PvdA, die korte lijnen heeft met de bouwmaffia en die tegenwoordig zijn wanpresteren inzet in de Eerste Kamer. Volksverlakker en leugenaar waren woorden, die uit het geraas van de dokter vielen op te maken. 'Eerst zegt hij, faliekant tegen het woonakkoord en dan met name de verhuurdersheffing te zijn, waarna hij voor de stemming begon te zeggen, dat hij nog niet wist wat hij zou stemmen, toen was het al duidelijk, dat deze volksverlakker voor zou stemmen', zo rolde het als de donder uit de keel van de dr., die daarop het recept pakte, het mij overhandigde en de straat uitfietste..... Ben benieuwd of dit te horen is, in het recept.
Het eerste ingrediënt: Rabenschlag en het album 'Songs With A View', schitterende psychedelische jazz, van hoog niveau!!! Vangelis neemt over met 'Spiral', prachtige psychedelische elektro, van deze geluidslandschapsschilder!!! Met een flinke stap naar Japan, Yukihiro Takahashi met 'Murdered By The Music', een leuk album van deze voormalige drummer en zanger van het Yello Magic Orchestra, niet het beste dat hij heeft gemaakt, maar goed genoeg voor dit recept, Japanse psychedelische poprock met zwaar elektroniche ondergrond. Door met de EP 'Midas Touch' van Surreal Estate, mooie licht psychedelische waverock, schitterend!!! Daar sluit het album 'Scary Monsters' van David Bowie mooi op aan, één van de vele mooie albums, van deze toch enigszins dubieuze graaier, ach ja, het blijft een mooi album!! vervolgens staat Gong op het menu met hun album '2032', een groots album, maar hoe kan het ook anders?!! Tot slot het album 'After The Satellite Sings', van Bill Nelson, psychedelsiche poprock, zoals alleen Nelson die kan maken, jezus mensen, dit blijft geweldig werk, de man is echt zwaar onderschat, zonde, luister maar!!!
Tot de volgende sessie, laat je niet koeioneren en veel plezier!

                                                                          BRAPRARPARB!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten