Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 11 december 2013

Volkert van der G., de 'fotojacht' is geopend.......

Bij de ophef over het proefverlof van Volkert van der G., 'volgen de berichten zich razendsnel op'. Vanmiddag na 12.15 u. op Radio1 een rondgang bij kranten en tijdschriften, met de vraag wat die zouden doen, met een foto waar Volkert van der G.op staat als hij met proefverlof is. Men gaat ervan uit, dat van der G. zich zal vermommen, vandaar dat een foto 'extra interessant' is. De Telegraaf wenste geen commentaar te geven....... ha! ha! ha! ha! ha! Dat je je alleen al afvraagt, of deze roddel en haatzaai-krant zo'n foto wel of niet zal plaatsen....... ha! ha! ha!

Erik Noomen, de gnoom die zich o.a. kaasdromer (gadver!), cremaclown (leuk hè.....) en journalist durft te noemen, de huidige hoofdredacteur van de Nieuwe Revue, zou zo'n foto wel plaatsen, al stelde hij wel, dat hij zijn fotografen geen opdracht zou geven, op zoek te gaan naar van der G., al zou hij wel € 1.000,-- voor die foto neertellen............ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Noomen is niet alleen een onderdeurtje met een gevoel voor humor, dat een dode kangoeroe nog verbetert, maar ook een hele grote griezel! In feite geeft hij niet alleen alle fotografen in Nederland, die zich met dit soort wanstaltige fotografie bezighouden, opdracht gegeven Volkert van der G. op te snorren en een foto van hem te nemen, maar ook alle burgers die in het bezit zijn van een telefoon met camerafunctie.......

Noomen was zo leuk, dat hij het nog over fopsnorren had en met name een hitlersnor noemde, jahaha! kwam het uit de mond van het ongelofelijke leeghoofd van den Berg, die presentator is van het programma Lunch, waar dit gesprek plaatsvond....................

Later in  datzelfde programma tijdens het megadomme Mediaforum, stelde de eindredacteur van het FD, Thieu Vaessen*, dat hij die foto inderdaad niet zou publiceren, het is immers een financieel dagblad........ Nee, bovendien is het FD een volle dochter, van het eerder genoemde NSB blad de Telegraaf, die uiteraard wel plaatsen! (toevoeging op 14 maart 2018: de banden van het FD met de Telegraaf worden betwist, hoewel velen denken te weten, dat de Telegraaf, H.A.H. Sijthoff en de nazi-Duitse bezetter dit blad nieuw leven hebben ingeblazen, ik dacht in 1943)

(G)Noomen kaasdromer? Smegma specialist is een betere kwalificatie voor deze lopende lul!

Zie ook mijn eerdere bericht over de perikelen rond Volkert van der G.

*Deze  Thieu Vaessen maakte zich eerder druk over de protesten tegen bezuinigingen op de publieke omroep, die met belastinggeld worden betaald, aldus deze zak, terwijl zijn moederbedrijf, de Telegrofmediagroep op 2 manieren uit diezelfde belastingruif vreet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten