Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 18 december 2013

Muzikaal recept tegen een ongerichte jacht op 'verdachte' burgers, door fascisten onder leiding van Eerdmans

En weer een super geneeskrachtig recept van blogdokter en druïde Pietje Pisser. Last van een dip? Volg de sessies van de dr. en binnen de kortste keren zal je je beter voelen, verruim je blikveld en help de dr. en een groot leger aan mensen, die de huidige maatschappij meer dan zat zijn, aan echte gerechtigheid in de wereld, een eind aan de oplichterspraktijken van de politiek, het bedrijfsleven en de media, die je tegenwoordig van minuut tot minuut over je heen gestort krijgt. Meer van hetzelfde is geen antwoord, economische groei is wel degelijk eindig, zoals meer en meer blijkt, we moeten met de grootste spoed naar een andere maatschappij, voordat de aarde en alles wat daarop leeft kapot gemaakt is, t.b.v. ordinaire jacht op macht en geld, door enkelingen.

De dr. kwam vandaag gelukkig zelf het recept brengen, dan hoor je 'm tenminste al van ver aankomen. Op het moment dat de dr. met z'n pijpwindorgelfiets tot stilstand kwam voor m'n deur, stopte er tegelijkertijd een politiewagen in de straat naast hem. Een agent stapte uit en begon de dr. belerend toe te spreken, de dr. had minstens 5 meter op de stoep gefietst en dat is een overtreding, die de agent natuurlijk niet over z'n kant liet gaan........ Of de dr. even z'n identiteitspapieren wilde overhandigen. Langzaam stapte de dr. van z'n fiets, z'n kop stond op donderen en na even zijn keel geschraapt te hebben, begon hij: of de agent vond, dat hij gevaarlijk had gehandeld, door die 5 meter over de stoep te fietsen, of hier regelmatig voetgangers door fietsers werden doodgereden op de stoep, of er iemand had geklaagd, over zijn fietsgedrag. De agent stond met een vuurrode kop te kijken en kon alleen maar uitbrengen, dat dit nu eenmaal de regels zijn. Regels, regels? bulderde de dr., befehl ist befehl zult u bedoelen, trek uw burgerkloffie aan, en ga een uur op het kruispunt verderop staan, dan ziet u auto's met 80 door rood rijden, automobilisten die rijden met een telefoon aan hun domme kop, enz. enz. De agent was het duidelijk spuugzat, sprak wat binnensmonds, wat hem direct op een reprimande van de dr. opleverde, waarna hij duidelijk hoorbaar zei, ik laat het nu bij een waarschuwing, maar de volgende keer........ Weg reed de agent, de dr. bulderend van het lachen achterlatend. Zo doe je dat, zei hij tegen mij, waarop ik hem toevoegde: wacht maar tot je een 'bevoegde' stadswacht tegenkomt.... Dat is zo ongeveer het meest fanatieke controle orgaan op straat, agent kunnen ze niet worden, maar ze hebben de bevoegdheid te bekeuren en daar wordt in geen geval van afgeweken, meestal bekeuren ze, als ze met meer dan 2 zijn, overigens mogen deze figuren automobilisten niet aanhouden...... ha! ha! ha! ha! ha!

Het recept: Harold Budd/Brian Eno with Daniel Lanois en het album 'the Pearl' bijten de kop eraf, een waanzinnig mooi dromerig album, hypnotiserend en psychedelisch, een album om bij tot rust te komen, na een dag ploeteren, mohohohoooooi!!! Freur neemt over en geeft een voorzet met 'Get Us Out Of Here' een magnifiek mooi psychedelisch album, met een waanzinnig goede (fretloze) bassist: Mr. Bowie, genieten mensen!!! Bowie, Bowie, wie was dat ook alweer, o ja, ik weet 't al weer, hier weer een album, met alweer Brian Eno op de achtergrond: 'Low' (met dank aan zijne hoog doorgeblazen wijsheid Lucos Bravos Primeros, ook voor de volgende 2 albums). Vervolgens Apollofourfourty en 'Electra Glide In Blue' (dat is tevens de naam van een grote brommer), magisch en psychedelische bluesrockreggaelektroshitenweetikwatnogmeer, waanzinnig mooi spul, za'k maar zejgu!!!! Door met nog zo één: The Mars Volta en hun schitterende album: 'Octahedron', jezus allemachtig, wat 'n bonk energie!!!!! Aansluitend NIN, ofwel Nine Inch Nails en het album 'Hesitation Marks', onnodig te zeggen, dat dit een ongelofelijk mooi psychedelisch album is, industrie rock van top niveau, luister en geniet!!!
Tot zover dit recept, tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAPRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten