Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 12 december 2013

Muzikaal recept voor een onmiddellijke intrekking van de strafbaarstelling voor homofilie in India

Hier je regelmatig terugkerend geestelijk krachtvoer, door blogdokter P. Pisser gebracht in de vorm van geneeskrachtige luisterrecepten. Met de recepten van de dr. fleur je je dag op en verruim je bovendien je geest, althans als je die al niet eerder hebt verruimd. Met de recepten van de dr. naar een wereld waar geluk telt en waar geen roofbouw wordt gepleegd op mens, dier en aarde, t.b.v. een relatief kleine elite, die geluk, geld en macht voor zichzelf als hoogste doel zien, en daarmee de aarde met alles daarop, onder en boven, de vernieling in werkt, zelfs hun eigen nageslacht!

Geheel in hippiewinterwonderland stijl kwam de dr. vanmorgen voor mijn voeten tot stilstand, ik hoorde hem al van ver aankomen op z'n pijporgelfiets, waarin hij nu gaten heeft geboord, die hij desgewenst kan openzetten of dichtdoen, door de wind, die langs het frame strijkt, krijg je vreemde tonen te horen, de dr. heeft nu dus een pijpwindorgelfiets.........
Het eerste ingrediënt vandaag: John Lennon & Plastic Ono Band, met hun eerste gelijknamige album uit 1970, knap werk mensen, een ware klassieker!!! Door met de psychedelisch magische klanken van Hatfield And The North en 'The Rotters Club', jazzin'poprock, over klassiek gesproken, prachtig!!!! Een beetje vreemde wending nu: David Bowie en 'Heroes', één van de vele mooie albums van deze geniale man, een album dat hij met de hulp van Brian Eno maakte, genieten piepelzz!!! Een nog vreemdere wending in het recept, is de waanzinnig mooie elektronica van de geluidslandschapsschilder Jean Michel Jarre en zijn album Equinoxe, wat nog te zeggen dan sjkit'r'nd!!! Met dank aan zijn hoge doorluchtigheid Lucos Bravos Primeros, ook voor het volgende album: The Bloody Beetroots en 'Romborama', grootse psychedelische elektronica, een trip in een trip, purrrrrachtig!!!!!! Tot slot het allerlaatste ingrediënt (ha! ha!) 1200 Micrograms en 'Heroes Of The Imagination', absolute top (maar die is breed hoor) van de psychedelische elektronica, wahnsinnhaftgeschissen!!!!
Veel Plezier!

                                                            BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten