Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 19 december 2013

Muzikaal recept voor het opdoeken van de Raad van State, die burgers in dit land dakloos op straat wil zetten

Weer een portie muziek in het geneeskrachtige recept van blogdokter P. Pisser. Meer plezier in je leven met de muzieksessies van de dokter, verruim je geest tegelijkertijd en zie hoe de wereld door een stel psychopaten naar de knoppen wordt geholpen, Psychopaten uit de politiek en het bedrijfsleven, die met behulp van de media, de hersenen van de burgers vergiftigen met leugens en ronduit smerige propaganda. Zoek medestanders, die zijn er meer dan genoeg (ook internationaal) en vecht voor een wereld waar eindelijk het geluk van mens en dier voorop staat, daarmee creëer je meteen een wereld waar geen ruimte meer is voor vervuiling, plundering en vernieling!

Met een klap vloog de zeppelin-drone van de dr. zich vandaag te pletter tegen de gevel, een foute handeling van de dr. was de oorzaak. De ouwe zak zat te hikken van de lach, de speakers en camera werkten nog, als een ander dit ongeluk had veroorzaakt, was zijn reactie 'iets' anders geweest, vrees ik...... We maakten een afspraak, over het ophalen van het vliegend tuig, waarna de dr. nog even zat te schelden op de hypocriet Beatrix en haar eerbetoon aan Mandela, het scheelde niet veel, of de speakers hadden het begeven vanwege zijn gebrul over deze 'koninklijke' hypocriete grootgraaier....
Voorgerecht deze vandaagdag: Bonzo  Dog (Doo-Dah) Band en de remix met geweldige bonus van het album 'Let's Make Up And Be Friendly', virtuoze muzikanten, die met een hele berg lol, geweldige muziek maken, geen stijl gaat ze te ver (ik geloof dat ze tegenwoordig af en toe weer spelen), deels gelieerd aan Monty Python. Genieten mensen!!!! Nog zo'n geniale figuur, al is deze jammer genoeg overleden: Frank Zappa (Frank's not dead, he just smells funny!), hier met het (bootleg) album 'Stony Brook NY November 3th. 1984', dit keer het 2de deel van dit 3 delig album, prachtig!!! Draai je Zappa, dan krijg je er op een paar albums, de geweldige gitarist/zanger Johnny Guitar Watson bij, helaas ook al heen, naar de eeuwige psychedelische muziekvelden, nu met het compilatiealbum 'What the hell is this', uiteraard met de geweldige hit 'A Real Mother For Ya', grootse en aparte funk, op zijn eigen, aparte manier en vaak met humor gebracht, uiterst sterk!!! Funk op een rare manier? Smegma dadafunkrock van DEVO en 'Oh No It's Devo', godverdegodver wat een energie en humor natuurlijk, en wat een muzikanten, groots!!!! Veel stijlen? Cross-over van Fishbone, dit keer het album 'The Reality Of My Surroundings', een grote bonk energie en lol, mooi!!! Cross-over? Eclectic, of in dit geval 'The Ecleftic' van muziekwonder Wyclef Jean, grootse muziek, veel lol, maar ook maatschappij kritiek komen voor in de muziek van Jean, zo ook op dit album!
Dat was 't weer, tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten