Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 25 december 2013

Muzikaal recept voor saamhorigheid van hen, die de huidige asociale, neoliberale rot maatschappij meer dan zat zijn en voor participatie in het verzet, tegen deze klotemaatschappij!!

Meer plezier met de recepten van blogdokter en druïde P. Pisser! Gebruik de recepten van de dokter na een inspannende dag, om je hersenen te legen van alle bagger, die er in de loop van de dag in is gelopen, verruim en versterk ze daarna voor de volgende dag.

Gelukkig kwam dr. P. vandaag weer op z'n 'oude vertrouwde' windpijporgelfiets, minutenlang voor dat hij voor mijn deur stil hield, hoorde ik hem al aankomen. Vrolijke muziek spelend (en nee geen kerstbagger, als iemand daar een hekel aan heeft, is het de dr. P wel!) toeterde hij m'n straat in. Ongebruikelijk goed gehumeurd overhandigde hij mij het recept, nog wel even kankerend op Schultz van Haegen, die ondanks alle slechte reportages over de luchtkwaliteit in ons land, pas weer een paar stukken weg aanwees als de 130 km/u. 'milieuzones.....'
Nummer 1 vandaag Lightwave met 'Nachtmusik', niets van aantrekken, van die titel, heerlijke muziek om je geest te ontdoen van overtollige belasting. Het album deed me denken aan een documentaire (in de herhaling) over het album 'Biophilia' van Björk, waarin ze aangaf, de natuur als een rockster te zien, die zij een geluid geeft, jezus wat een prachtig mens is het toch! En dat geldt ook voor dit album van Lightwave. Voort met NIN, oftewel Nine Inch Nails ('god is dead') en het album 'The Downward Spiral', het is 'ff' iets anders dan Lightwave, jezus wat een energie, groots!!!! Hup naar het Miami van Otto von Schirach met 'Supermeng', godverdergodver, wat is dit sterk mensen, het lijkt simpele elektronica, maar het is uiterst hypnotiserend en vrolijk makend!!! Door met The Orb en 'Bicycles en Tricycles', ongelofelijk sterke psychedelica, een medicijn om super vrolijk van te worden!!!! De heugste tied veur LCD Soundsystem en '45:33', een grote bonk hypnotiserend ritme, op uiterst psychedelische ondergrond, fantástiekasimo!!!! En ja hoor, daar is 'ie weer: System7 met 'Phoenix', ultieme muziek voor de korte en lange trip, purrrráááá'ktiek!!!!
Dat was 't weer, veel plezier, trek je niets aan van de kersthysterie, wees blij dat de dagen weer lengen, en dat je, als je deze maatschappij meer dan beu bent, je bepaald niet alleen bent!!!!

BRAPARPDIEPAPPERREDOSIA! BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten