Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 24 december 2013

Grolsch, de harddrugsproducent en 'pusher' wil maatschappelijk verantwoord overkomen...........ha! ha! ha! ha! ha!

Vanmiddag in Standpunt NL, Koert van 't Hof, hoofd 'corporate affairs' van Grolsch. Deze vertegenwoordiger van de voorgenoemde harddrugs producent en 'pusher', kwam de stelling verdedigen, dat het goed is dat Grolsch op het etiket waarschuwt voor de gevaren van alcohol. Met 3 symbolen wordt aangegeven dat alcohol drinken onder de 18, alcohol voor zwangere vrouwen en alcohol in het verkeer 'not done' is. Dat laatste werd door de presentator, de wezenloos lachende sufferd Jurgen van den Berg uitgesproken als 'not dun' (dus dik?), een inbeller kwam hier op terug en vroeg van den Berg, wat 'not done' betekend, daarop zei van den Berg: "niet doen....." ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Alcohol is een zwaar verslavende harddrug, die de maatschappij en het individu, zowel direct als indirect voor verreweg de grootste schade toebrengt, vergeleken met alle andere harddrugs en dat geldt in nog grotere mate, vergeleken met softdrugs. Maar als je ziet waar de georganiseerde misdaad lobbyisten, de VVD'ers Opstelten en Teeven (en daarmee heel Rutte 2) op inzetten, zou je denken, dat bijvoorbeeld cannabis veel gevaarlijker is dan alcohol, een dikke leugen dus, van die 2 papzakken en het zwaar ondermaats presterende Rutte 2.

Kortom veel gelul en het bewijst de stelling nog eens, dat wanneer een bedrijf zegt, maatschappelijk verantwoord bezig te zijn, je met nog grotere argwaan naar zo'n bedrijf moet kijken. Laat Grolsch eerst maar eens stoppen met het reclame maken, voor deze uiterst gevaarlijke harddrug!!!!

Wat betreft die symbolen, ook dat is al bijzonder hypocriet, iedereen zou gewaarschuwd moeten worden voor alcohol, als eerste door duidelijk te maken, dat je met alcohol te maken hebt met een levensgevaarlijke harddrug, alleen de combinatie 'alcohol en drugs' is al zeer misleidend, alsof je met alcohol, geen harddrugs in huis hebt......

Dit alles wil overigens niet zeggen, dat ik de harddrug alcohol niet drink, 't is maar dat u het weet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten