Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 14 december 2013

Van Miltenburg nog steeds onder vuur

Alweer een kleine rel in Den Haag, dit keer omdat een aantal fractievoorzitters het functioneren van VVD Kamervoorzitter van Miltenburg (weer) aan de kaak hebben gesteld. De fractievoorzitters deden hun beklag anoniem, behoorlijk laf, zeker als je ziet, dat van Miltenburg al vanaf haar aantreden onder vuur lag, vanwege haar gestumper. De kwalificaties over van Miltenburg varieerden van: 'de functie van Kamervoorzitter is een maatje te groot voor haar', tot 'totaal ongeschikt voor haar functie'. Van Miltenburg reageerde heel professioneel, ze had liever gehad, dat de kritiek binnenskamers was gebleven......... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, openlijk voor de zoveelste keer aan de schandpaal genageld te worden, is nog minder leuk, dan besloten aan die paal genageld te worden!
VVD flessenhoofd Weisglas, nooit te beroerd een mede partijlid uit de wind te houden (althans daar uit te halen, want ze staat met haar suffe kop in een wind met kracht tien), zei dat hij dit niet chique vond van die fractievoorzitters...... ha! ha! ha! ha! ha! Nee, het is niet 'chique' om commentaar te leveren op een Kamervoorzitter, die aantoonbaar, al vanaf haar aantreden, bijzonder slecht functioneert. En dat dit anoniem gebeurt vindt hij zwak, 'sorry dat ik het moet zeggen', voegde hij daaraan toe......... ha! ha! ha! ha! ha!

Maar eerlijk is eerlijk, het is wel consistent, een VVD kabinet dat zwaar disfunctioneert, met een Kamervoorzitter, die een zelfde prestatie neerzet!!!

En die fractievoorzitters? Hé, lekker hypocriet, die anonieme klacht, als jullie hiermee de transparantie groter willen maken, doe dat dan met naam en toenaam!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten