Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 25 december 2013

Sotsji, gelukkig vond de NCRV een 'deskundige' die wat voor boycot dan ook onzin vindt.......

In Standpunt NL van afgelopen maandag een 'deskundige', die elke boycot van de Olympische winterspelen in Sotsji onzin vindt. Deze kwast is onderzoeker aan het Russian Studies Centre van de Rijksuniversiteit Groningen en zou verbonden zijn aan de foute mannen club Clingendael. Alleen als heel de EU meedoet heeft het voor Nederland zin, om niet te gaan, aldus de Haas. natuurlijk de haas, wij zijn immers zo groot, dat we ons vooral niet moeten storen aan wat de grote naties van de EU doen. Natuurlijk is deze 'deskundige' een fervent voorstander van de EU, maar als het op samenwerking aankomt, aangaande mensenrechten, moet je vooral alleen opereren, als klein land....... Als met de JSF, de politici hebben de bek vol van de EU, maar als het op het kopen van een straaljager gaat, kopen we liever een straalvliegtuig van de VS: de JSF, die zelfs voordat het vliegt, al een gemankeerde bak prut is en waar de eindprijs nog in een dikke nevel verborgen is, terwijl er Europese jagers zijn, die bewezen veel beter zijn en daadwerkelijk al vliegen.......

Terug naar de Haas (onbenul presentator van den Berg, was weer zo in de war, dat hij op een gegeven moment meneer Haas zei... ha! ha! ha!), sport en politiek vermengen is levensgevaarlijk, zo stelde deze charlatan, ja de Haas, dat hebben we gezien in het Berlijn van 1936!!! Natuurlijk kwam het argument van die arme sporters, die jarenlang getraind hebben nog een keer voorbij.... Het wordt de hoogste tijd, dat sporters, naast al hun trainingen, lessen krijgen in politiek, geschiedenis en maatschappijleer, zodat ze zelf kunnen beslissen om niet te gaan, naar landen, waar de mensenrechten met voeten getreden worden, wie is hier het slachtoffer, de sporter, of de politieke gevangenen, of zoals in dit geval, mensen die een 'andere aanleg' hebben........?

De Haas ging nog verder, met wat gedraai om de drol, gaf hij aan, dat de Russen in het geval van Greenpeace groot gelijk hadden, het was immers in Russische territoriale wateren gebeurd...... Nee zak, in internationale wateren!

De meegaande houding van Putin, die heeft gezorgd voor een aantal amnestie verleningen, is vooral bedoeld voor het Russische volk, aldus de Haas, al moest hij wel toegeven, dat hij daar ook de westerse leiders mee wil lokken naar zijn prestige project Sotsji........... ha! ha! ha! ha! ha! Dus het werkt wel degelijk zo'n boycot! Natuurlijk is de houding van Putin vooral op de westerse leiders gericht, in Rusland is hij nog niet met tien staatsgrepen van zijn 'troon' te stoten!!!

Nee, echt een waanzinnige 'deskundige', die de Haas, triest, dat hij is verbonden aan een universiteit, maar bij Clingendael, zit deze kluns op de juiste plek!!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten