Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 28 december 2013

Jaap Smit geeft toe, dat hij politicus was in het CNV, i.p.v. vakbondsleider.........

In Tros Kamerbreed vanmorgen o.a. CNV voorman Jaap Smit, die per 1 januari commissaris van de koning voor Zuid-Holland mag spelen. Op een gegeven moment vertelde hij, dat wanneer hij de laatste jaren in zaaltjes in het land sprak, hij vaak te horen kreeg, dat de aanwezigen de politiek onbetrouwbaar vonden. Daarop antwoordde hij dan: "en hoe betrouwbaar bent u zelf?" Daar was hij wel trots op zo te horen, of je een privé persoon kan vergelijken met een gekozen volksvertegenwoordiger, die het volk onbevooroordeeld zou moeten dienen. Een volksvertegenwoordiger, die van alles belooft, maar na de verkiezingen alle beloften laat varen. Eigenlijk zei Smit, CDA lid, dat je geen commentaar hoeft te hebben op de inbreker, die jouw huis heeft leeggehaald, kijk eerst maar eens naar jezelf! Waarom een inbreker? Simpel, het grootste deel van de bevolking wordt gewoon bestolen door de politiek, keer op keer!

Nog veel erger, is het feit, dat Smit toegeeft, dat hij eigenlijk eerst politicus was, en pas daarna vakbondsleider, want daar komt zijn uitlating op neer. Dit is overigens een bevestiging voor de meeste berichten die ik schreef over deze 'christelijke' volksverlakker en oplichter, van de bij het CNV aangesloten werknemers!!!

Voor deze bovenstaande uitlating had Smit al te kennen gegeven, dat je in de verkiezingen niet kan beloven, dat je zal zorgen, dat je de voedselbanken in jouw stad of regio, na verkiezing tot bestuurder, overbodig zal maken....... Nee hè Smit, dat kan je niet beloven, dat is niet christelijk, want je moet nog wat mooie bouwprojecten realiseren, als monument, voor jouw geweldige bestuurskwaliteit, ook al wacht geen hond op dat project. Zie bijvoorbeeld het nieuw te bouwen, peperdure muziekcentrum in Den Haag, dat is duidelijk een monument voor de PvdA bouwmaffia wethouder Marnix Norder, die niet terug wenst te komen, na de komende gemeenteraadsverkiezingen.............

Geen opmerkingen:

Een reactie posten