Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 25 december 2013

Slob: het woonakkoord zorgt voor werkgelegenheid.......... ha! ha! ha! ha! ha!

In GMN gistermorgen een uur lang Slob van de ChristenUnie....... Over het theeleut avondje met Duivesteijn, zei deze christenbroeder, dat er wel een paar besprekingen waren, voor en tijdens deze avond, maar dat daar geen harde woorden zijn gevallen, zoals gesuggereerd werd en nee er niet gedreigd met het aftreden van Rutte2...... Wel is Samsom van te voren gevraagd, of de PvdA (terwijl het allang duidelijk was, dat het om Duivesteijn ging) mee zou doen en dat bevestigde Samsom van te voren......... Zie hier nogmaals de bevestiging dat Duivesteijn, de huurders en daarmee een groot deel van de PvdA achterban, die hem zo na aan het hart liggen, gewoon heeft bedonderd!!!

Slob zei nog eens dat de Eerste kamer haar eigen verantwoordelijkheid heeft, maar uit het gesprek viel duidelijk op te maken, dat die 'verantwoordelijkheid' alleen voor de 'bühne' is bedoeld, verder moeten de leden van de Eerste kamer gewoon doen, wat hun partijen in de Tweede Kamer hebben beslist.......

Het woonakkoord is goed voor de werkgelegenheid, zo bromde deze volksverlakker verder...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Twee effecten zijn nu al duidelijk: de huurders gaan nog veel meer betalen, voor hun huis, dat in waarde voor heel veel van die huurhuizen, nu al niet heeft en de woningbouwcorporaties zullen nog minder gaan investeren in nieuwbouw en isolering van de bestaande huizenvoorraad, dat betekent alles behalve extra werkgelegenheid!!!

Kortom deze christenbroeder laat de grote onderlaag, heel christelijk nog meer huur betalen, zo zou jezus het ook gewild hebben!!! Toch???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten