Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 21 december 2013

Muzikaal recept tegen de homovervolging in Oeganda en voor echte belangenbehartiging t.b.v. huurders

De hoogste tijd voor een nieuw geneeskrachtig recept van jouw eigen blogdokter en -druïde P. Pisser. Volg de sessies van de dokter, door de opgegeven muziek geheel af te draaien (tenzij anders vermeld), op ABN niveau, maar denk aan de buren! Verruim je geest met deze sessies, maak van je opkamertje een paleis en zie hoe je dagelijks besodemieterd wordt, niets om depressief van te worden, er zijn meer dan genoeg mensen wereldwijd, die dit allang weten en zich verzetten tegen de huidige dolgedraaide, onmenselijke maatschappij. Zoek deze mensen op en sluit je aan, maar pas op voor de vergadertijgers, dat zijn steevast figuren, die op een later moment de politiek instappen en dan de smerige stand van zaken in stand houden!

De dokter is weer op pad, zo vertelde één van zijn volgelingen, die vandaag het recept bezorgde, hij schijnt weer op een verassingstour voor politici te zijn......... Benieuwd wat die ouwe nu weer bekokstoofd heeft, het schijnt van alles te maken te hebben, met het onlangs gesloten woonakkoord, waar PvdA volksverlakker Duivesteijn, net zo makkelijk omging, als een ander een bolus draait op de wc. De smeerpijp heeft zelfs een pamflet op zijn site gezet, waarin hij de achterban nog eens even verder oplicht, met de reden waarom hij omging.......
Nummer 1 vandaag: Peter Hammill met 'Vision', vast vanwege het nummer 'Imperial Zeppelin', daar de dr. onlangs zijn zeppelin-drone te pletter liet vliegen tegen mijn gevel.... Maar jezus wat een mooi album, psychedelische rock van topniveau!!! Let op de teksten, Hammill is een geweldige tekstschrijver. Door met Bauhaus en 'Mask', één van de grootse albums van deze legendarische band, psychedelisch is nog maar één van de eigenschappen, van deze zwarte wave band, genieten mensen!!! Tijd voor The Clash met 'London Calling', veel rock, reggae en jazz op de Clash manier, niet te versmaden, let op de teksten, nog even actueel als op het moment van het verschijnen van dit schitterende album!!! The Gang Of Four neemt over, met de remix van 'Solid Gold' en 'Another Day/Another Dollar', luister en wordt vrolijk van het vakmanschap van deze legendarische politiek- en maatschappijkritische band!!! Door met het schitterende album 'Music From The Pink Death' van Kramer, een magisch psychedelisch album van deze legendarische man, purrrááááktiek!!!! Van de rust van Kramer naar het geweld van Otto von Schirach en zijn album 'Magic Triangle', 'iets' minder toegankelijk dan zijn album 'Supermeng', maar het kan natuurlijk niet anders, dan geweldige muziek zijn, met deze magiër van de elektronica!!!! Tot slot om weer geheel tot rust te komen: Ball Rog en hun album 'Cabin Music', een uiterst krachtig medicijn, werelds!!!
Tot de volgende keer, of die daarna, zie maar en veel plezier!

!BRAHAPPEREPPAHARB!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten