Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 20 december 2013

Verlichting op snelwegen moet weer aan........ ha! ha! ha! ha! ha!

VVD stoephoer Schultz van Haegen, die de gezondheid van veel burgers in dit land verder verkankert, met de verhoging van de maximumsnelheid op een aantal snelwegen en 80 kilometerzones (nu 100 km zones), heeft sinds enige tijd de openbare verlichting langs snelwegen gedoofd, dit vanwege de bezuiniging die dat oplevert.

Dit is een groot aantal automobilisten en de ANWB in het verkeerde keelgat geschoten en vandaag hielden zij een pleidooi in de media, deze verlichting vanwege de veiligheid weer aan te doen. Logisch, mag je 's nachts op een bepaalde weg 130 km/u. rijden, kan je dat weer niet aan, daar je bang bent in het donker.................... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Mensen die bang zijn in het donker, zouden eigenlijk niet moeten rijden als het donker is, levensgevaarlijk!!!

Het nieuws van half vier staat op en daar wordt gemeld, dat hare kwaadaardigheid Schultz van Haegen, de verlichting in de avonduren weer opstart, omdat met name oude mensen bang zijn in hun tuut tuut. Moet je nagaan, de maximumsnelheid op de 100 kilometerzones, wordt voorlopig niet teruggebracht, ondanks onderzoeken die aangeven dat de gezondheid van omwonenden te lijden heeft, onder de verhoging van de snelheid op die wegen...... Terwijl de angst van ouderen genoeg is, om per direct de verlichting weer op te steken, langs die wegen........ Excuseer: GODGLOEIENDEGODVERDOMME!!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten