Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 30 december 2013

Plasterk luidt de vuurwerk hulpdienst gong en maakt zich intussen schuldig aan geweld tegen die hulpdienten!!!!

Het 'leuke' PvdA rode hoedje, de disfunctionerend minister van Binnenlandse Zaken, was vanmorgen in Amsterdam, om op de beursgong te slaan (alsof het geluid van zijn wanpresteren al niet hard genoeg over het land galmt...), waarbij hij aandacht vroeg voor de hulpverleners in aanloop naar oud en nieuw*, mooie woorden van 'lik op stukbeleid' en dat soort lapmiddelen.

Maar wat gepast hè, op de beursgong slaan als minister, terwijl de aandeelhouders het ontslaan van werknemers bij een beursgenoteerde onderneming, steevast begroeten met hogere beurskoersen voor dat bedrijf.........?! Dat nog naast het desastreuze beleid van Rutte 2, dat er voor zorgt, dat de crisis hier veel dieper ingrijpt, dan in ons omringende landen, er dientengevolge meer dan 1,5 miljoen mensen in armoede leven en er nog een paar miljoen mensen zijn, die al bijna niet meer weten, hoe ze de touwtjes aan elkaar moeten knopen.........

'Er heerst natuurlijk een sfeer van baldadigheid rond oud en nieuw"", aldus Plasterk, die vervolgde: "Vader steekt een sigaar op om buiten vuurwerk af te steken, wat hij anders natuurlijk nooit doet...." Wat doet hij anders nooit, die sigaar opsteken, of vuurwerk afsteken? ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat een ouwehoer!

Dat deze, over een enorme kamelendrol getilde, sufferd in zijn praatje vuurwerk noemt, is natuurlijk een 'inkopper!' Immers, die hulpverleners die nog beter beschermd moeten worden aldus Plasterk, moeten hun werk in zwaar giftige, kankerverwekkende dampen doen, tot en met het levensgevaarlijke strontium zit in de lucht (óók van siervuurwerk afkomstig!). Daarnaast worden deze hulpverleners ook nog eens bestookt met vuurwerk! Plasterk zou strafrechtelijk vervolgd moeten worden, als hij niet onmiddellijk een vuurwerkverbod afkondigt, en als dat niet gebeurd, zou hij zijn functie ter beschikking moeten stellen. Plasterk liet weten, dat hij dondersgoed op de hoogte is, van wat er gebeurd in de oud en nieuw nacht, plus alle ellende vooraf. Als 'wetenschapper' zou hij moeten weten hoe giftig de lucht wordt van vuurwerk afsteken. Wat morgen weer staat te gebeuren, is intolerabel, daar niets aan doen, is vragen om vervolging, hetzelfde geldt voor Schippers, ook zij zou strafrechtelijk vervolgd moeten worden, zij is minister van Volksgezondheid, maar ook het oliedomme 'veiligheidsstel' Opstelten en Teeven, verdienen zo'n behandeling. Niet alleen laten zij levensgevaarlijk spelen met de volksgezondheid van mensen, maar ook ambtenaren in dienst van de overheid, zouden door die overheid beschermd moeten worden! Dit is grove nalatigheid op alle fronten! En maar zeuren over meeroken.......

Nogmaals mijn oproep aan alle hulpdiensten (óók artsen, chirurgen en de politie): eis dat er onmiddellijk een eind aan deze meer dan achterlijke uitspatting wordt gemaakt!

En Plasterk, die bewijst nogmaals, wat een enorme hypocriet hij 'wel niet' is!

*Niet voor het gevaar door de luchtvervuiling, maar alleen het gevaarlopen door geweld, terwijl je het de straat opsturen van ambtenaren (en werknemers van semi-overheidsinstellingen), tijdens de jaarwisseling, waar dezen hun werk in zwaar giftige dampen moeten doen, minstens een vorm van grof geweld kan noemen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten