Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 6 februari 2014

Plasterk loog keihard over NSA afluisterschandaal

Hieronder het bericht dat ik op maandag 4 november 2013 plaatste:

De totaal disfunctionerende PvdA minister van Binnenlandse Zaken, Plasterk, vertelde afgelopen donderdag, dat hij een brief heeft gekregen uit de VS aangaande het NSA afluister (en afkijk) schandaal, die brief is 'classified', zo liet hij weten..... ha! ha! ha! De VS verontschuldigt zich dus bij de volksvertegenwoordiging van de Nederlandse burger, voor misdadig gedrag, maar diezelfde burger mag die brief niet zien...... ha! ha! ha! De VS overheid is duidelijk helemaal knettergek geworden.
Plasterk had wel toestemming om te zeggen, dat het i.d.d. ging om 1,8 miljoen gevallen van afluisteren (en computervredebreuken, al wordt dat er, keer op keer, niet bijgezegd). Dat vindt Plasterk onaanvaardbaar...... Waar hij vervolgens niets mee doet........ ha! ha! ha! ha! 


Dit zei Plasterk op 30 oktober in Nieuwsuur...........

Duidelijk zei Plasterk, dat hij een 'classified' (geheime) brief had ontvangen van de regering van de VS, daar zit geen woord Frans bij, wel Engels, maar net als veel andere idioten in Nederland, denkt Plasterk, dat het meer gewicht geeft, als je te onpas en te onpas Engelse woorden gebruikt...... Een geheime brief, dus de brief kon niet getoond worden, maar Plasterk mocht wel vrijgeven, dat het om 1,8 miljoen taps ging, zo stelde deze kwast.........

Zelfs uw Azijnpisser stonk erin, zo blijkt wel uit het weergegeven bericht, maar één ding is zeker: Plasterk heeft keihard gelogen, wie daar nog aan twijfelt, is of te kwader trouw, of zo dom als het achtereind van een varken!!!!! (met excuus aan de varkens).

Zie ook mijn bericht van gisteren over dit onderwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten