Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 7 februari 2014

Martijn van Dam ziet dat Nederland uit het dal is........ ha! ha! ha! ha!

PvdA onbenul en 'zeer deskundige econoom' van Dam zei gisteren bij BNR (na 9.30 u.), dat Nederland uit het dal is. Dus zullen de opiniepeilingen voor de PvdA gaan stijgen......... "Er zijn moeilijke beslissingen genomen" (met hulp van 'oppositiepartijen' D666, CU en SGP), aldus van Dam, die daarmee bedoelde, dat met de gigantische huurverhogingen, het uitkleden van werknemersrechten en de onbeschofte aanpak van gehandicapten, werklozen, bijstandsgerechtigden en ouderen, de cijfers voor de PvdA in de peilingen omhoog zullen gaan......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Laten we hopen, dat de PvdA stemmers nu echt zien, hoe zwaar ze zijn en worden besodemieterd door die PvdA en het in de toekomst uit hun hoofd laten, nog ooit te stemmen, voor deze waardeloze partij van volksverlakkers en leugenaars, die juist het tegenovergestelde doen, dan waar ze voor gekozen zijn: de belangen van de PvdA stemmers behartigen!!!

Vergeet niet, dat door het gevoerde beleid van Rutte 2, met hulp van de PvdA, de records zijn gebroken op het gebied van: -werkloosheid, -faillissementen, -mensen die onder de armoedegrens wonen, -huisuitzettingen, -record huurstijgingen, ook dit jaar weer en -een recessie die al meer dan 2 jaar aanhoudt (0,5 procent verbetering maakt een verlies van hele procenten niet goed!). De records voor miljarden in bodemloze putten donderen, is nog net niet verbeterd onder Rutte 2, dat staat nog steeds op naam van de exorbitante PvdA zelfverrijker Bos.........

Nogmaals: u weet het hè, nooit meer op deze volksverlakkers partij stemmen!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten