Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 2 september 2013

Paul Jansen van de Telegraaf: "ik ben niet van de VVD, ik ben onafhankelijk......" ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Afgelopen donderdag bij de EO, Telegrof 'journalist' en politiek commentator Jansen, 'onze' politiek commentator, aldus hinnikende paardenkut Gruteke. 'Je moet altijd optimistisch blijven" (optimistisch over het regeringsbeleid), aldus de 'onafhankelijke' geest Jansen, "aan cynische journalisten heb je niets" (?!??), zo vervolgde de over een enorme hamster getilde rechtse hufter.

Op de vraag naar de macht van de Telegraaf, antwoordde Jansen, dat de Telegraaf geen macht heeft, hooguit invloed....... ha! ha! ha! ha! ha! Maar zelfs dat valt heel erg tegen, zo vervolgde hij, al kon hij uiteindelijk niet ontkennen, dat de Telegrof deel had aan het succes van het terugdraaien van de inkomensafhankelijke zorgverzekering.

Ook zo fijn, dat terwijl het grootste deel van de huurders, die veelal Telegrof lezers zijn, totaal blind is voor deze invloed en dagelijks de plaatjes in de Telegraaf bekijkt, terwijl deze krant, nou zeg maar vod, niets deed tegen de inkomensafhankelijke huur...... Dat ging wel even 10 stations verder, dan de inkomensafhankelijke zorgpremie, huurders worden hier, in verhouding veel harder door gepakt.

Huurders, die dit jaar ook nog eens een huurverhoging van 4% voor de kiezen kregen, zelfs de huurders met de laagste inkomens, huurders die voor een groot deel al moeite hebben, de eindjes aan elkaar te knopen en die elke cent drie keer moeten omdraaien voor uitgave.......

Voorts liet Jansen de luisteraars weten, dat hij niet van de VVD is, al denken veel mensen dat wel, ja, hoe zou dat nou komen Jansen? Jezus wat een volksverlakker, hij zou zo de Tweede Kamer in kunnen. Nee, hij is geheel en al onafhankelijk, zo liet hij weten....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Al moet ik toegeven, dat hij ook lid van de PvdA zou kunnen zijn, net zo neoliberaal als de VVD.....

Zie ook:
'Paul Jansen ('journalist' Telegraaf) vindt kritiek op Halbe Zijlstra (VVD ex-Tweede Kamerlid) voor rol in storten van 750.000 ton granuliet in natuurplas volkomen onterecht'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten