Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 6 december 2013

Muzikaal recept tegen het uitbreiden van macht voor grote bedrijven

Een nieuwe sessie in de levenslange serie, die blogdokter P. Pisser op de wereld loslaat, recepten ter leeringhe ende vermaeck! Verruim je geest met deze recepten en help de mensheid en de dr. naar een wereld, waar menselijk geluk, het ultieme doel is, waar geen plaats meer is voor alle soorten georganiseerde misdaad, zoals de financiële maffia, de bouwmaffia, de geneesmiddelen maffia, de drugsmaffia en ga nog maar ff door. Een wereld, waar de huidige politici nooit meer aan de macht kunnen komen, daar men in zo'n wereld geen behoefte heeft aan volksverlakkers, oplichters en lobby-politici, die alleen macht en geld nastreven, een wereld, waar journalistiek echt onafhankelijk zal zijn, daar anders geen hond hun strontstukken zal willen lezen of zien.

Vandaag werd het recept van de dr., door één van zijn volgelingen gebracht (enge figuren, die niet zonder leider kunnen!), de dr. is gearresteerd door een arrestatieteam, waar hij bijzonder groots op schijnt te zijn, 'een hele eer' zou hij hebben gezegd. De dr. is opgepakt, daar hij met een aantal van zijn volgelingen, de automatten van de dienstauto's, die de 'bewindslieden' van Rutte 2 gebruiken, aan de onderkant heeft ingesmeerd met leeuwenstront. Vraag me niet hoe hij dat voor elkaar kreeg, voor die ouwe zak is niets onmogelijk! Maar goed, net als de laatste keer, dat hij werd gearresteerd, had hij een recept in voorraad, bij deze:
Voorgerecht: (Frank Zappa and) The Mothers met 'Just Another Band From LA', één van de vele fantastische albums van dit genie, met zoals gewoonlijk een fikse berg lol, luister en geniet!!! Daar sluit het compilatiealbum 'Mandrax Sunset Variations' (het eerste deel) van Alberto Y Los Trios Paranoias.  Alberto was, een in Nederland, toentertijd zwaar onderschatte band, virtuoze muzikanten, die zo ongeveer alle bestaande muziekstijlen konden spelen, geweldige 'covers' met andere titels en teksten en wat voor!!!! Zo we zijn alweer bijna beland bij, samen met sinterklaas, de meest vervelende dagen in het jaar: kerst en oud & nieuw, dagen vol hypocrisie en valse gezelligheid en idem mededogen, gadverdamme! Gelukkig kan je het volgende album het hele jaar door draaien, ondanks de titel van het eerste nummer. Het album : 'Kitty' van The Chandler Travis Philharmonic, Zappiaans achtige goede muziek, een band met al net zo'n tyfushekel aan kerst, als jouw eigen Azijnpisser, met alweer een hele berg lol en psychedelische ondertoon!!!!  Door met Screaming Blue Messiahs en hun album 'Bikini Red', 'gewoon' extreem goede psychedelische rock, met veel lol gebracht. Trouwens ook al een zwaar onderschatte band in Nederland, tijdens de 80er jaren, geen gelul, genieten maarrrrr!!!!! Mooi aansluitend en voorhoofdgerecht: Ween en een dampende schaal 'Shinola', godallemachtig, telkens weer verrassend, de muziek van deze legendarische 2 persoons band, psychedelica in zo ongeveer alle stijlen en een vette bak lol!!!! Hoofdgerecht: speciaal voor mijn vrienden in Bratsk, Siberië het album 'Energia!' van Russkaja en wat een energie, groots! Tot slot zusters en broeders een krachtig nagerecht 'Hooray For Boobies', van The Bloodhound Gang, schitterende humorrock van groot kaliber!!!!
Alles geheel afluisteren op ABN niveau en veel plezier!

BRAPPERDEPAPZAK!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten