Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 9 december 2013

Muzikaal recept voor de slachtoffers en ontheemden in Japan, ten gevolge van de ramp met de kerncentrales in Fukushima

Na een paar dagen afwezigheid, heeft blogdokter P. Pisser een nieuw geneeskrachtig recept samengesteld, een recept voor iedereen, maar met name voor diegenen, met een zwaar gemoed en twijfel aan de huidige wereld. Volg de sessies van de dokter, zie dat je twijfels een oorzaak hebben, waar je wat aan kan doen, dat er miljoenen zijn zoals jij, dat er ook miljoenen zijn, die zich op wat voor manier dan ook hebben georganiseerd en zich verzetten tegen de huidige wereldwijde gore gang van zaken!

Onze dokter zit nog steeds vast, vanwege het insmeren van de automatten in de dienstauto's van Rutte 2, met 'welriekende' leeuwenstront. Maar ook voor deze vandaagdag, had de dr. al een recept op voorraad, dat net als het vorige recept door één van zijn volgelingen werd bezorgd. De laatste keer durfde deze slappe zak te zeggen, dat ik moest oppassen met wat ik schreef, daar hij, anders dan de dr., het recept wel naleest in dit blog. Daarop heb ik deze flapdrol even stevig de waarheid gezegd en  vertelt dat de dr. schijt heeft, aan mijn kwalificaties, iets dat wij onlangs hebben afgesproken. Benieuwd hoe het met die ouwe toverkol gaat, heb wel medelijden met het personeel dat hem moet bewaken, de dokter kan uiterst irritant zijn, als hij het niet naar z'n zin heeft.....
De dokter draagt dit recept op aan de slachtoffers en overlevenden (die naast familie en vrienden, alles verloren), van de kernramp in Fukushima, maar natuurlijk is dit weer een geneeskrachtig recept, voor alle lezers.
Vandaag begint het recept met het album 'Milk and Honey' van John Lennon & Joko Ono, een mooi album, veel funkbas, prachtig!! Dat deed de dr. denken aan de Japanse band Sandii & The Sunsetz, hier met het compilatiealbum 'Viva Lava Liva' ('1980-1983'), prachtig album van deze geweldige band, Japanse psychedelische poprock van grote klasse, oké er staan een paar mindere nummers op, maar dat weegt niet op tegen de schitterende rest!!! Aansluitend The Frank Chickens, met 'Get Chickenized' (en dat is in de intensieve veehouderij geen pretje!), Deze meiden werden bekend in het rondreizend muziekcircus van Bill Nelson (onterecht was en is er veel te weinig aandacht, voor deze geweldige muzikant, componist en producer), begin 80er jaren dacht ik. Het is niet het beste van de Chickens, maar mooi genoeg voor dit recept, vooral kant B!! Snel door met Tokyo Ghetto Pussy en 'Disco 2001', bijzonder vreemd album, met een aantal juwelen erop, sythesizerfunkrockpop, is misschien de beste omschrijving, disco à la goa trance gaat ook op voor een paar nummers, luisteren mensen! Ponta Box is een Japanse jazzfunkrockband, van hoog niveau, jezus wat een muzikanten, groots!!! Vervolgens een groot componist en muzikant uit Japan, (Toshinori) Kondo Ima en het album 'Human Market', waanzinnig sterke psychedelische jazzfunkrock!!! Tot slot om nog even goed op te warmen: Acid Mothers Afrirampo met hun album 'We Are Acid Mothers Afrirampo', krankzinnige experimenteel psychedelische dadarock, prachtig!!!
Tot de volgende keer en veel plezier!

BRAPHIPPERDIEBRAFPAF!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten